Es prorroguen fins al 31 de gener les mesures extraordinàries aprovades per l'Ajuntament a Benicarló

Es prorroguen fins al 31 de gener les mesures extraordinàries aprovades per l'Ajuntament a Benicarló
14/01/2021 -

L’Ajuntament de Benicarló ha decidit prorrogar fins al 31 de gener les mesures extraordinàries recollides en els decrets d’Alcaldia del 15 i del 21 de desembre passats amb l’objectiu de frenar l’augment de contagis que s’ha produït en els últims dies i que queda reflectit en les últimes dades que ha publicat la Conselleria de Sanitat.

La pròrroga suposa que continua vigent la prohibició de cedir espais públics municipals per a reunions d’entitats ni de particulars, com ara el Magatzem de la Mar, la Cambra Agrària, l’Auditori Pedro Mercader i altres. També continuaran tancats el parc de cal·listènia del passeig de Manuel Azaña i els parcs infantils i es manté l’ajornament de les activitats previstes amb guia turístic.

Es manté la suspensió d’actes amb assistència de públic organitzats i/o patrocinats per l’Ajuntament de Benicarló i d’activitats organitzades per entitats públiques o privades, de caràcter esportiu i cultural, en les instal·lacions municipals, així com a la via pública.

També continua suspesa l’activitat en el Centre de Dia El Collet. En canvi, es mantindran oberts el Centre de Dia per a Persones Majors Dependents Nou d’Octubre, així com la unitat de respir per a persones amb Alzheimer i el centre que gestiona Ateneu Maestrat per a persones amb dany cerebral sobrevingut.

Pel que fa als museus i sales d’exposicions, es permeten les visites de públic sempre que no superen 1/3 de l’aforament autoritzat per a cadascuna de les sales i espais tancats del museu i de les sales d’exposicions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari