Benicarló reparteix 15.339 mascaretes per a persones adultes en 8 dies

Benicarló reparteix 15.339 mascaretes per a persones adultes en 8 dies
11/06/2020 -

L’Ajuntament de Benicarló ha finalitzat el repartiment de mascaretes per a la població adulta amb un total de 15.339 mascaretes repartides entre 6.882 vivendes. La distribució s’ha dut a terme al llarg de 8 dies hàbils (entre l’1 i el 10 de juny) en cinc espais municipals: el Mercat, el Mucbe, la Cambra Agrària, la Biblioteca i la Brigada d’Obres i Serveis.

Durant els dos primers dies es va concentrar el gruix del repartiment, amb 8.637 mascaretes repartides (56,3%), mentre que els punts de recollida que més mascaretes han distribuït han estat el Mercat (5.527 mascaretes – 36%), la Cambra Agrària (3.819 – 24%) i el Mucbe (3.338 – 21%).

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha fet un balanç «molt positiu» del repartiment i ha destacat l’aplicació informàtica dissenyada des del Departament de Serveis Informàtics de l’Ajuntament, «que ens ha permés fer el repartiment amb gran rapidesa i eficàcia i controlant en tot moment i en temps real el ritme del repartiment, de manera que hem pogut portar més mascaretes allà on se n’estaven repartint més o redistribuir el personal en funció del volum de mascaretes repartides».

Xaro Miralles ha anunciat que «ara que hem comprovat l’eficàcia del sistema, ja podem anunciar que a partir de la setmana que ve començarem el repartiment de mascaretes per a la població infantil (de 3 a 14 anys)». L’alcaldessa ha dit que «en breu comunicarem els dies i llocs concrets on es farà aquest nou repartiment de mascaretes».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari