Primers contactes per a construir una rotonda a la Ratlla del Terme amb la 340a

Benicarló i Peníscola inicien els tràmits per a millorar la seguretat en la intersecció que dona accés a la zona sud de Benicarló i nord de Peníscola. La setmana que ve començaran les reunions entre els tècnics dels dos ajuntaments.

Primers contactes per a construir una rotonda a la Ratlla del Terme amb la 340a
06/07/2020 -

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, i l’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, han iniciat els contactes per a concretar la construcció d’una rotonda a l’encreuament entre la Ratlla del Terme i l’antiga N340 amb l’objectiu de regular el tràfic i millorar la seguretat en un dels accessos més concorreguts per a accedir a la zona sud de Benicarló i nord de Peníscola.

Xaro Miralles ha assegurat que «volem millorar aquest punt perquè som conscients que és una intersecció amb un elevat volum de vehicles» i ha afegit que «d’aquesta manera, dotarem totes les vivendes de la Ratlla del Terme d’un accés més segur, tant per als vehicles que venen de Benicarló com als que han de creuar l’antiga 340 des del Corral del Petiquillo».

També Andrés Martínez s’ha mostrat decidit a «col·laborar per a millorar la seguretat de les comunicacions entre els dos municipis» i ha remarcat que «els dos ajuntaments col·laboraran per trobar la millor forma de projectar i executar les obres».

L’alcaldessa de Benicarló ha confirmat que la setmana que ve tindrà lloc la primera trobada entre els tècnics municipals dels dos ajuntaments per tal de fixar el procediment que caldrà seguir per a construir la rotonda, tant a nivell tècnic com administratiu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari