Surt a licitació la construcció d'un pàrquing per a vehicles pesats al polígon El Collet de Benicarló

Surt a licitació la construcció d'un pàrquing per a vehicles pesats al polígon El Collet de Benicarló
13/07/2022 -

La Plataforma de Contractació del Sector Públic ha publicat la licitació de les obres de construcció d’un aparcament per a vehicles pesats al polígon industrial El Collet, en uns terrenys de 6.045,50 metres quadrats de propietat municipal.

El projecte preveu l’asfaltat de la parcel·la i la senyalització horitzontal dels diferents itineraris i places d’aparcament. També s’inclou la il·luminació del pàrquing i la instal·lació de càmeres de seguretat connectades amb la Policia Local de Benicarló.

Paral·lelament, es construiran voreres als voltants de la parcel·la i es repararà l’asfalt en diferents zones del polígon deteriorades pel pas del temps.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, responsable del Departament d’Urbanisme, ha assenyalat que «l’actuació és molt necessària per a dotar de millors serveis els usuaris del polígon» i ha recordat que «aquesta actuació s’inclou en el Pla Director de les Àrees Industrials de Benicarló, un document que ens ha permés identificar les principals necessitats de les nostres àrees industrials i que ara implementem amb aquest aparcament per tal que els transportistes i conductors de vehicles pesats puguen utilitzar-lo de manera segura i controlada».

Les obres, que tenen un temps d’execució previst de tres mesos, es podran executar a través d’una subvenció de l’IVACE (Institut Valencià de Competitivitat Empresarial).

Els treballs s’han valorat en 199.992,59 euros. El termini de presentació d’ofertes finalitza el 26 de juliol.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari