S'aprova la constitució de l'EGM Abastos-Collet per a potenciar el sector industrial de Benicarló

S'aprova la constitució de l'EGM Abastos-Collet per a potenciar el sector industrial de Benicarló
27/05/2022 -

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, i el president de l’Entitat de Gestió i Modernització (EGM) del polígon Abastos-Collet, Martín Ribes, han firmat aquest matí el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i l’EGM, l’últim pas que confirma la constitució oficial d’aquesta entitat que permetrà consolidar i modernitzar l’àrea industrial de Benicarló, atraure inversions i obrir les portes a plans d’ajudes i de competitivitat empresarial.

Ahir, el Ple ja va aprovar la proposta de constitució de l’EGM i el conveni que aquest matí ha quedat rubricat, una vegada ja s’havien aprovat amb anterioritat els estatuts que regiran el funcionament de l’entitat.

La constitució de l’EGM Abastos-Collet suposarà un abans i un després per a les empreses del Polígon pel fet que es convertirà en una oportunitat de millora i en una ferramenta fonamental per a impulsar la competitivitat.

Entre els objectius que persegueix l’EGM estan dotar el polígon de les infraestructures i serveis necessaris per al desenvolupament eficient i econòmic, social i mediambiental de les activitats, fomentar la col·laboració publicoprivada, vetlar pels interessos de les empreses i promoure incentius econòmics, entre d’altres.

La constitució d’aquesta entitat suposarà un impuls important per a atraure inversió nacional i internacional, incrementar el sòl industrial per a noves empreses i crear més llocs de treball.

La junta directiva de l’entitat està formada per Martín Ribes, de Cafés BO, com a president; Fernando Ortiz, de Loisir, com a vicepresident; Sergio Ortiz, de Benihort, com a secretari; Ibán Montañés, de BDM, com a tresorer; i Constantino Sanz, de Coelbe, Beatriz Febrer, de Caigor, i Iñigo Prim, d’Alespri, com a vocals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari