Set joves menors de 30 anys s'incorporen per a garantir les mesures anticovid a les platges de Benicarló

S’encarregaran de controlar l’aforament, informar de les mesures covid i, a més, recordaran la recomanació de no fumar

Set joves menors de 30 anys s'incorporen per a garantir les mesures anticovid a les platges de Benicarló
21/06/2021 -

Set joves menors de 30 anys contractats per la Generalitat s’han incorporat aquest dilluns a les platges de Benicarló per a garantir, durant tot l’estiu i fins al 18 de setembre, les mesures anticovid en les platges de Benicarló.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, acompanyada del regidor de Policia i Seguretat, Ilde Añó, la regidora de Turisme, Isabel Cardona, i el regidor de Promoció Econòmica, Román Sánchez, han donat la benvinguda als informadors i els han explicat les principals tasques que hauran de dur a terme.

Els informadors treballaran de 8.30 a 18.30 hores i estaran ubicats sobretot a la platja del Morrongo (la que té un aforament més reduït) i periòdicament s’aniran desplaçant a la Caracola, Gurugú i Mar Xica. La tasca que duran a terme, sempre en coordinació amb els equips de socorrisme i salvament, serà bàsicament informativa, centrada sobretot en el control d’aforament i enguany també en la recomanació de no fumar, ja que les platges de Benicarló s’han incorporat a la xarxa de Platges Sense Fum de la Generalitat.

Aquest estiu es podran fer servir matalassos inflables i altres jocs d’arena i també estaran oberts els parcs infantils. Els jocs de pilota només estaran permesos a partir de les 19.00 hores.

Els informadors començaran el treball de platges el 27 de juny, després d’una setmana prèvia de formació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari