Benicarló aposta per enfortir l'associacionisme empresarial amb tres tallers

Les jornades seran impartides pel president de l’Associació d’Empresaris el 20 i 27 de novembre i el 4 de desembre

Benicarló aposta per enfortir l'associacionisme empresarial amb tres tallers
14/11/2019 -

El regidor de Promoció Econòmica, Roman Sánchez, junt amb la regidora de Comerç, Clara Cid, i al president de l’Associació d’Empresaris d’Alcalà-Alcossebre, Jesús Sanmartín, ha presentat les jornades sobre associacionisme empresarial que tindran lloc a Benicarló en les setmanes vinents.

En concret, la programació consistirà en tres tallers que es duran a terme els dies 20 i 27 de novembre i 4 de desembre, i se centraran en els beneficis de l’associacionisme entre les empreses. Román Sánchez ha reconegut que «les jornades vénen motivades per uns estudis que s’han anat fent en els últims anys i ens marquen la necessitat d’enfortir les estructures de l’associacionisme a Benicarló».

Els tres tallers els impartirà el president de l‘Associació d’Empresaris d’Alcalà-Alcossebre, Jesús Sanmartín, que, a banda, és llicenciat en Gestió i Màrqueting per l’ESIC, té un màster en Comerç Internacional, és empresari i també col·labora com a professor associat al Departament de Màrqueting de la Universitat Jaume I. Clara Cid ha destacat que «per la seua experiència i trajectòria, és la persona ideal per a ajudar-nos a entendre aquest camí de l’associacionisme».

Per la seua part, Sanmartín ha desvelat que «al llarg de les tres jornades pretenem que l’empresariat de Benicarló s’interesse per la necessitat de col·laborar i que a partir d’aquí es posen a treballar per a donar-li forma, amb l’objectiu que Benicarló tinga una o diverses associacions que siguen motor econòmic i social».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari