Serveis Socials habilita tres línies de telèfon directes per a atendre persones vulnerables

Els telèfons serviran per a què persones majors que viuen soles, persones que necessiten suport emocional o famílies vulnerables puguen contactar directament amb els Serveis Socials. L’horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores.

Serveis Socials habilita tres línies de telèfon directes per a atendre persones vulnerables
21/03/2020 -

La Regidoria de Serveis Socials i Polítiques Inclusives ha habilitat tres línies de telèfon d’atenció directa per a atendre les necessitats de la ciutadania. Un servei que, segons ha explicat la regidora, Gemma Cerdà, «permetrà a la població més vulnerable contactar directament amb l’Ajuntament per a comunicar qualsevol mancança o preocupació».

Els telèfons estaran operatius de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores i són els següents:

– 964 46 01 39: per a persones majors que viuen soles i/o en situació de vulnerabilitat

– 964 46 03 35: per a persones que necessiten suport emocional

– 964 47 39 68: per a persones o famílies en situació de vulnerabilitat

Aquesta és una de les mesures que s’han posat en marxa des de l’Àrea de Serveis Socials i Polítiques Inclusives, però recordem també que, paral·lelament, el Departament també està fent un seguiment exhaustiu i personalitzat d’aquelles persones usuàries del servei de teleajuda, en col·laboració amb la Diputació de Castelló. Actualment a Benicarló hi ha 284 teleajudes actives.

La lluita contra la violència de gènere, més necessària que mai

D’altra banda, durant els últims dies s’està posant èmfasi en la necessitat de donar màxim suport a les víctimes de violència masclista. L’augment de les hores que les víctimes passen amb els seus maltractadors augmenta exponencialment la possibilitat de ser agredides. És per això que, des de l’Àrea de Serveis Socials es volen recordar els telèfons d’assistència per a dones víctimes de violència de gènere: el 016 i el 900 580 888.

«És molt necessari que entre tots ajudem les dones que es troben en aquesta situació —ha dit la regidora—, ja siguen familiars, veïnes o amigues». «I fins i tot hem de poder telefonar per elles, si arriba el moment».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari