Benicarló està a punt per a la celebració de Tots Sants

Benicarló està a punt per a la celebració de Tots Sants
28/10/2019 -

La Brigada d’Obres i Serveis està enllestint els treballs de pintura i desbrossament del Cementeri Municipal de cara al pròxim 1 de novembre, Dia de Tots Sants. La Policia Local ultima l’operatiu de seguretat, que començarà dijous, dia 31, de vesprada.

Com cada any per aquestes dates, els operaris de la Brigada d’Obres i Serveis estan rematant els últims detalls per tal que el Cementeri Municipal estiga en perfectes condicions de cara a la celebració del Dia de Tots Sants, el divendres 1 de novembre. Els treballs s’han centrat a repintar les parets del Cementeri, com cada any, i en el desbrossament dels voltants, tot i que dos operaris treballen durant tot l’any per a tindre les instal·lacions en perfectes condicions.

Operatiu de seguretat

Pel que fa a l’operatiu de les forces de seguretat, la Policia Local serà l’encarregada de coordinar els accessos al cementeri des de l’antiga N-340 i de regular el trànsit dels voltants. Concretament, el camí d’Ulldecona serà de sentit únic i la sortida es farà per la part de darrere. Els agents també gestionaran l’aparcament de vehicles i faran tasques de vigilància i informació.

L’operatiu començarà dijous 31 d’octubre, tot i que els canvis de sentit es faran efectius el mateix divendres dia 1.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari