Turisme elabora una guia amb les empreses de Benicarló distingides amb el segell SICTED

Turisme elabora una guia amb les empreses de Benicarló distingides amb el segell SICTED
10/11/2021 -

La Regidoria de Turisme ha elaborat una guia amb tots els establiments turístics de la ciutat que fins ara han rebut el segell de qualitat SICTED, un distintiu que atorga la Secretaria d’Estat de Turisme amb l’objectiu de millorar la qualitat de les destinacions turístiques i, a la vegada, millorar també l’experiència i la satisfacció del turista.

En total són 19 empreses i establiments, entre restaurants, bars, cafeteries, hotels, apartaments, empreses de lloguer d’embarcacions, agències de viatges i empreses de turisme actiu, a més del Mucbe i la Tourist Info, que també compten amb el reconeixement SICTED.

Els establiments que hi apareixen són: Restaurant Chuanet, Restaurant Cor de Carxofa, Restaurant Frexes, Restaurant Hogar del Pescador, Restaurant San Rafael, Cafeteria Tulipa, Pizzeria Mauro, Taverna Selecta Rayfe, Apartaments Edifici Bel, Apartaments Els Romers, Apartaments Oasis, Hotel Rosi, Anavegar, Bici Maestrat, Maesports, Hípica Benicarló i Explora Maestrat.

La guia, editada en valencià i en castellà, explica en què consisteix la qualificació SICTED i aporta dades descriptives i de contacte de cadascuna de les empreses i inclou un plànol final amb la ubicació de cadascuna d’elles.

«L’objectiu final d’aquesta recopilació —ha dit la regidora de Turisme, Isabel Cardona— és que totes les empreses SICTED de Benicarló puguen disposar d’aquesta guia per a donar a conèixer a la seua clientela la resta d’empreses de la ciutat reconegudes amb el segell, i generar així sinergies i promocionar la qualitat turística a Benicarló».

Isabel Cardona ha remarcat que «el segell SICTED ens aporta una garantia de qualitat i ens permet millorar contínuament, a més de reconéixer l’esforç i el compromís dels establiments davant de la competència».

La guia s’ha repartit entre tots els establiments distingits i es renovarà anualment per tal d’incorporar les noves empreses reconegudes amb el segell SICTED. Ara mateix hi ha 5 empreses més que estan adherides al programa, pendents d’obtenir el reconeixement oficial.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari