Turisme premia la qualitat de cinc nous establiments de Benicarló

Turisme premia la qualitat de cinc nous establiments de Benicarló
18/02/2021 -

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, acompanyada per la regidora de Turisme, Isabel Cardona, ha presidit avui l’entrega de les distincions SICTED a cinc empreses de restauració de Benicarló en reconeixement a la qualitat dels seus establiments i serveis. Les distincions s’han atorgat a les empreses Tabernas Selectas Rayfe, Tulipa, Restaurant Chuanet, Restaurant Cor de Carxofa i Restaurant San Rafael, acreditant així el compliment dels requisits establerts per la metodologia del Sistema Integrat de Qualitat Turística Espanyola en Destinacions (SICTED).

La regidora de Turisme ha agraït a les cinc empreses reconegudes «la seua implicació, aposta i esforç per la qualitat, que es veu reconegut amb aquest segell». Cardona també ha recordat que «gràcies a formar part de la iniciativa SICTED les empreses poden sol·licitar ajudes de la Generalitat Valenciana destinades al sector turístic».

Aquests cinc establiments reconeguts s’afegeixen a les cinc entitats privades i públiques que ja tenien concedit aquest segell: Apartaments Els Romers, Hogar del Pescador, Anavegar, el Mucbe i la Tourist Info de Benicarló. A més, una desena de noves empreses de Benicarló ja s’han mostrat interessades a iniciar els tràmits per a obtindre el segell al 2021.

El distintiu de qualitat SICTED, en el qual hi participen el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme i la Generalitat Valenciana, compta actualment amb més de 200 destinacions turístiques adherides a tot Espanya i més de 8.600 empreses i entitats reconegudes amb el seu segell.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari