Els residents del Centre Geriàtric de Benicarló es comuniquen amb les famílies per videotrucades

Els residents del Centre Geriàtric de Benicarló es comuniquen amb les famílies per videotrucades
01/04/2020 -

El Centre Geriàtric Sant Bartomeu de Benicarló ha habilitat dos línies de telèfon mòbil per tal que els residents es puguen comunicar amb les seues famílies a través de videotrucades, atés que les visites al centre estan prohibides des del passat 13 de març.

Les trucades es fan als matins, en dos torns, d’11.00 a 12.00 hores per als residents del primer torn de menjador, i de 12.00 a 13.00 hores per als residents de segon torn. Tot i així, es poden fer excepcions justificades en cas que les famílies no puguen adaptar-se a aquest horari.

Durant les videotrucades, els residents estan en tot moment acompanyats per la psicòloga o l’animadora sociocultural, que els ajuden a comunicar-se amb els seus familiars. Així i tot, si necessiten intimitat, també es respecta.

Els telèfons estan a l’abast de tots els residents i familiars, tot i que aquells residents que disposen de telèfons privats i es comuniquen amb autonomia, poden contactar amb els familiars pel seu compte i sempre que vulguen.

La presidenta de l’Organisme Autònom de Centres Socials Especialitzats (OACSE), Gemma Cerdà, ha destacat que «intentem adaptar-nos a les necessitats que van sorgint per tal de millorar la qualitat de vida dels nostres residents, especialment en moments delicats com aquest». Cerdà ha assenyalat que «aquest tipus de comunicació que permet el contacte visual amb els familiars té un impacte emocional molt positiu per als residents».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari