Visites dinamitzades, tallers i concerts protagonitzen la Setmana Santa a Benicarló

Visites dinamitzades, tallers i concerts protagonitzen la Setmana Santa a Benicarló
12/04/2022 -

La Setmana Santa a Benicarló arriba carregada d’activitats organitzades per les regidories de Cultura i Turisme amb l’objectiu d’oferir un ampli ventall de possibilitats adreçades tant als turistes que visiten Benicarló com als veïns i veïnes que es queden a la ciutat.

La programació es durà a terme del 14 al 24 d’abril i inclou visites dinamitzades, tallers i concerts. D’una banda, les visites dinamitzades abordaran temàtiques com l’alimentació a l’antiguitat, els inicis de Benicarló o la seua vessant marinera. Paral·lelament, s’han organitzat tallers i altres activitats, com ara jocs d’escapada, que complementaran els continguts de les visites.

Juntament amb les visites i els tallers, també s’han programat concerts. Per al divendres 15, a l’església de Sant Bartomeu, hi haurà l’actuació de la formació de quintet de corda amb guitarra «A cordes», amb entrada gratuïta fins a completar aforament. La formació clàssica oferirà un recorregut per diferents estils musicals a partir d’obres de Vivaldi, Paganini, Rodrigo o Guastavino.

I per dissabte 16, s’ha programat l’actuació de la prestigiosa formació Gospel Factory, a l’Auditori Pedro Mercader, que oferirà el millor repertori de música gospel. En aquest cas, l’entrada és gratuïta però cal fer reserva prèvia a la Tourist Info als telèfons 964 47 31 80 o 964 46 01 53.

A més, des del 14 i fins al 24 d’abril, el MucBe i la Casa Tradicional Benicarlanda faran horaris especials.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari