Els centres de l'OACSE de Benicarló suspenen les visites i intensifiquen els controls

Els centres de l'OACSE de Benicarló suspenen les visites i intensifiquen els controls
17/03/2020 -

La direcció de l’Organisme Autònom de Centres Socials Especialitzats (OACSE), que gestiona 5 centres socials, ha activat tots els protocols de prevenció i seguretat davant de la incidència del coronavirus. Una de les primeres mesures que s’han posat en marxa ha estat la suspensió de les visites als usuaris, que s’han derivat exclusivament al contacte telefònic, tot i que l’Organisme està treballant per a posar en marxa altres mitjans telemàtics per tal de mantenir informades a les famílies.

Pel que fa a les mesures d’higiene, s’ha intensificat el rentat de mans i s’han imposat controls de temperatura, tant per a treballadors com per a proveïdors. Paral·lelament, s’estan rentant els uniformes de treball als centres, amb programes d’alta temperatura i s’han suspés les activitats grupals als centres.

La neteja de les instal·lacions també s’ha intensificat, especialment la de les zones comuns, i s’han habilitat habitacions per a possibles situacions d’aïllament d’algun resident.

La presidenta de l’OACSE, Gemma Cerdá, ha assegurat que «ara mateix, la nostra principal preocupació és la salut dels usuaris i dels treballadors de tots els centres» i ha afegit que «s’han adoptat mesures per a evitar la coincidència de personal treballador en espais comuns, tant als vestidors com al menjador, i a l’hora de fer els canvis de torn».

Cerdá ha demanat «màxima cautela a totes les persones que, d’una manera o d’una altra, tenen relació amb els centres, atés que tots els residents estan considerats població altament vulnerable».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari