Torna el cicle 'Quina temor' a Benicarló, una aposta per la tradició de contar històries a la vora del foc

Torna el cicle 'Quina temor' a Benicarló, una aposta per la tradició de contar històries a la vora del foc
18/10/2021 -

La Regidoria de Serveis Lingüístics ha preparat un any més una intensa programació amb motiu de la celebració de Tots Sants, un temps que la nostra cultura, tradicionalment, reserva per a recordar els avantpassats i per a contar històries de temor a la vora del foc.

«Amb aquest cicle —ha explicat la regidora de Serveis Lingüístics, Filo Agut—, volem fer un viatge a eixos temps en què s’explicaven històries de monstres i espantacriatures que atemorien els nostres iaios i, per què no, recuperar-les davant d’altres tradicions més noves que les estan fent desaparéixer».

La programació començarà dissabte 30 d’octubre amb un seguit de contes de temor i misteri per a públic familiar amb xiquets i xiquetes d’entre 5 a 9 anys. Hi haurà dues sessions: a les 18.00 i a les 19.00 hores.

A la nit, a les 21.00 hores, serà el torn per als més grans, i s’explicaran històries de temor pensades per a públic adult.

Totes les sessions tindran lloc al Mucbe i aniran a càrrec de la narradora Almudena Francés, amb una llarga trajectòria com a rondallaire i com a dinamitzadora de trobades i rutes de contacontes arreu de la Comunitat Valenciana.

L’entrada serà gratuïta, però caldrà fer reserva prèvia a correu.mucbe@benicarlo.org o al telèfon 964 460 448.

La Maria no té por

Per al diumenge 31 d’octubre s’ha programat l’espectacle teatral «La Maria no té por», de Disparatario Teatre, un muntatge que combina la interpretació i les titelles menudes i gegants per a narrar la història de Maria, una xiqueta amb una curiositat infinita que la durà a indagar sobre els espantacriatures, amb els quals viurà mil aventures.

L’activitat està recomanada per a xiquets i xiquetes d’entre 5 i 9 anys. L’entrada és gratuïta, però cal recollir invitació al Mucbe del 19 al 30 d’octubre. Es repartirà un màxim de 5 entrades per persona.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari