191 persones se postulen com a candidates a Ordenances a Benicàssim amb el primer examen

191 persones se postulen com a candidates a Ordenances a Benicàssim amb el primer examen
03/07/2021 -

191 persones s’han donat cita aquest matí en el CEIP Santa Águeda de Benicàssim per a sotmetre’s al primer examen del procés de selecció per a la constitució d’una borsa de treball d’Ordenances.

Els tècnics municipals han habilitat l’espai per a acollir la multitudinària convocatòria i per a la celebració de l’examen presencial s’ha seguit una sèrie de mesures d’organització i prevenció per a garantir la seguretat sanitària durant tot el procés. En aquest sentit, els aspirants han hagut de presentar una declaració responsable per a confirmar que no presentaven símptomes compatibles amb la Covid-19.

A més de la presentació de la declaració responsable, els aspirants han tingut a la seua disposició gel hidroalcohòlic i l’ús de la mascareta ha sigut obligatori durant la realització de la prova i mentre s’ha romàs a l’interior del centre educatiu.

Els aspirants s’han distribuït en un total de 16 espais: gimnàs, menjador, aula de música, biblioteca i 12 aules.
El primer exercici, de caràcter obligatori, ha consistit en un qüestionari de 30 preguntes i un temps màxim de 45 minuts.

Els qui superen la prova de hui passaran a realitzar el segon exercici, en aquest cas de caràcter pràctic i constarà de diversos exercicis de caràcter pràctic relatius a les funcions a exercir per un ordenança. Durant la seua realització, el Tribunal podrà formular preguntes i aclariments relatius a l’execució d’aquesta.

Després de la fase d’oposició serà el torn del concurs i l’objectiu és que abans del quart trimestre de l’any es puga constituir la borsa de treball.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari