Maru Candel reobrirà les accions presencials de la campanya “Tots els 25 són 25 de novembre”

Maru Candel reobrirà les accions presencials de la campanya “Tots els 25 són 25 de novembre”
20/08/2020 -

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Benicàssim reprén aquest mes les accions presencials de la campanya de conscienciació sobre la violència de gènere “Tots els 25 són 25 de novembre”, amb l’objectiu posat a aconseguir la igualtat entre homes i dones en tots els àmbits. I ho farà amb Maru Candel dimarts que ve 25 d’agost en l’Espai Cultural de la Mar Villa Ana.

La monologuista porta des del 2008 formant part del canal de comèdia Comedy Central, fins fa poc presentava “Les nits del club de la comèdia” i la seua especialitat és mesclar el monòleg amb les seues cançons d’humor, la qual cosa es converteix en el seu segell personal en l’escenari. Dimarts que ve portarà a Benicàssim l’espectacle “Tot passa per alguna cosa, amor”, on parodiarà situacions de les relacions amoroses sota la seua pròpia filosofia de vida, mostrarà com es viu l’amor amb les seues coses bones i les menys bones. L’actuació tindrà lloc a les 19.30 hores i l’entrada és lliure fins a completar aforament.

La regidora d’Igualtat, Vanessa Batalla, ha assenyalat que “la lluita contra la violència de gènere està en cadascuna de les nostres accions; aquesta campanya vol visibilitzar-la davant la societat global i per a això, quina millor que utilitzar com a eina l’humor. On riure’s del quotidià signifique també recordar que no hem de permetre que ningú utilitze la violència contra les dones tenint com a excusa un amor mal entés”.

Batalla ha recordat que la campanya “Tots els 25 són 25 de novembre”, es va posar en marxa fa quasi tres anys a Benicàssim i el seu objectiu és recordar que la lluita contra la violència contra la dona és un assumpte vital i diari i no una causa que només es reivindique una vegada a l’any. “Les víctimes que ho pateixen no saben d’efemèrides, ja que ho pateixen cada dia i per elles, hem de seguir alerta i no permetre que es reproduïsca cap actitud violenta sensibilitzant especialment a la societat per a no abaixar la guàrdia i denunciar aquestes actituds”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari