Benicàssim treballa a ampliar la plantilla de la Policia Local l'any que ve

L’oferta pública seria d’entre 10 i 15 nous agents que cobririen el dèficit actual de personal

Benicàssim treballa a ampliar la plantilla de la Policia Local l'any que ve
08/10/2019 -

L’Ajuntament de Benicàssim està treballant ja en l’elaboració dels pressuposts municipals del pròxim exercici 2020 i un dels temes que l’equip de govern, que presideix Susana Marqués, estudiarà per a la seua inclusió és l’augment de partida per a sumar nous agents a la plantilla de la Policia Local. Aquest va ser un dels temes tractats en la reunió celebrada en el consistori i a la que van assistir la primera tinent d’alcalde, Cristina Fernández, el regidor de Seguretat Ciutadana, Domingo Lorenzo, el regidor de Recursos Humans, Javier Alonso, i el responsable d’Hisenda, Arturo Martí, junt amb membres del cos policial encapçalat per l’intendent en cap Eugenio Capitán.

Com ha explicat Domingo Lorenzo, l’objectiu immediat del consistori serà cobrir l’oferta d’ocupació pública del 2018 i que inclou tres places d’oficial i dos d’agent. “De cara al 2020 farem un estudi per a poder incrementar de 10 a 15 el nombre d’agents, augment amb què podríem cobrir el dèficit de personal que hi ha a causa de la impossibilitat de contractar interins durant la temporada estival” ha afegit l’edil responsable de l’àrea de Seguretat Ciutadana.

Recordar que Benicàssim recorria fins al passat any a policies locals interins per a la temporada estival, però la nova Llei de coordinació de policies locals de la Generalitat Valenciana impedeix aquesta fórmula. «Només es pot usar de manera excepcional per a cobrir la vacant d’agents que s’hagen jubilat, i sempre que aquestes places estiguen dins de l’oferta pública d’ocupació vigent», ha incidit Lorenzo, el qual ha afegit que “per això, i per a garantir un òptim servei de seguretat als nostres veïns, des de l’equip de govern es veu necessària la creació de noves places per a pal·liar el dèficit creat per la nova regulació”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari