Benicàssim inicia la Fase 1 permetent l'ampliació de terrasses dels establiments

Benicàssim inicia la Fase 1 permetent l'ampliació de terrasses dels establiments
18/05/2020 -

Igual que la resta de municipis de la Comunitat Valenciana, Benicàssim ha iniciat hui la Fase 1 de la desescalada i entre les novetats destaca l’obertura de les terrasses dels establiments d’hostaleria i restauració. Per a contribuir a atenuar els greus efectes laborals, socials i empresarials que deixa el tancament dels establiments durant més de dos mesos, l’Ajuntament de Benicàssim autoritza l’ampliació de terrasses dels establiments d’hostaleria i restauració en la Fase 1. Com ha comentat la regidora d’Activitats, Cristina Fernández, “l’ajuntament treballa amb vista a col·laborar i ajudar en tot el possible al fet que la restauració vaja recuperant l’activitat i l’ocupació. En aquesta Fase 1 només està permés el servei a la terrassa i per això volem facilitar als empresaris que puguen ampliar l’espai de les seues terrasses per a poder tindre més ingressos i reactivar els seus negocis, però sempre garantint que els vianants tinguen espai suficient per a poder caminar i tot concorde a les mesures sanitàries i de seguretat establides en la norma estatal”.

Com dicta el decret aprovat, no s’estableix límit màxim quant a la superfície d’ampliació de les terrasses, si bé es podrà aconseguir com a màxim el nombre de taules que actualment figuren en l’autorització d’ocupació de via pública, respectant la proporció del 50% entre taules i superfície disponible i duent a terme un increment proporcional de l’espai per als vianants en el mateix tram de la via pública en el qual se situe la terrassa.

Els locals interessats a ampliar el seu espai de terrassa han de realitzar la seua sol·licitud per escrit acompanyada d’una declaració responsable. Afegir que, una vegada desapareguen les limitacions imposades pel Ministeri de Sanitat i els locals puguen recuperar l’obertura al cent per cent, tant de l’interior del local com de les terrasses inicials, desapareixeran també aquestes autoritzacions.

L’alcaldessa, Susana Marqués, ha afegit que “és voluntat de l’equip de govern facilitar la reactivació dels negocis locals que permeta la dinamització econòmica i el manteniment de les ocupacions”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari