Una anàlisi sobre el turisme sostenible obri ‘Benicàssim Inspira’

Una anàlisi sobre el turisme sostenible obri ‘Benicàssim Inspira’
17/07/2020 -

En un marc incomparable com és Vila Elisa, Benicàssim ha donat aquest matí l’inici de Benicàssim Inspira, una iniciativa organitzada per la regidoria de Turisme de l’ajuntament, amb la coordinació de Bodywisdom Spain, i en la qual la salut, el benestar i el relax seran les seues màximes. L’edil responsable de l’àrea, Cristina Fernández, al costat de l’alcaldessa, Susana Marqués i el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, han sigut els encarregats d’obrir la taula redona el protagonista de la qual ha sigut el turisme sostenible.
Cristina Fernández ha destacat que “hui, més que mai, la salut, el benestar, la qualitat de vida i la sostenibilitat cobren més força a l’hora de triar una destinació turística”. “Amb el projecte Benicàssim Destinació Turística Saludable pretenem dissenyar i desenvolupar experiències combinades, buscant l’excel·lència en el servei, la màxima hospitalitat, la cura, aquesta exquisidesa i aquesta cultura del detall, conformant d’aquesta manera productes turístics d’elevat valor afegit que incrementen la competitivitat turística de Benicàssim i dinamitzen el seu teixit empresarial, contribuint amb això a la recuperació del sector i a la sostenibilitat en el futur del turisme.

Per part seua, l’alcaldessa, Susana Marqués, ha incidit en la distinció de Benicàssim com a destí fiable, segur i saludable “i amb aquest objectiu no hem parat d’imaginar i reinventar-nos. El nostre repte ha sigut adaptar-nos ràpidament a la nova situació aconseguint mantindre la qualitat dels serveis i projectant confiança i seguretat al viatger”.

Francesc Colomer ha recalcat la importància de “apostar pel turisme experiencial, impulsant productes turístics singulars i autèntics, que permeten al viatger viure una autèntica experiència en les nostres destinacions”.
Dins d’aquesta mena d’experiències s’emmarca Benicàssim Inspira que fins diumenge que ve comptarà amb una sèrie d’activitats totes elles vinculades a la salut i al benestar i l’aforament per a tot el programa ja està complet.

Després de l’obertura de la jornada inaugural, l’acte ha continuat amb una vídeo conferencia amb la xef Karla Hoyos que ha destacat que “un plat de menjar dona esperança i ens trobem en un moment en el qual serà molt important reinventar-se i transformar-se”. La taula redona posterior ha comptat amb la presidenta de Bodywisdom Spain, Bibiana Badenes; el gerent de l’Hotel Voramar, Rafa Pallarés; la cap de la Unitat de Desenvolupament Turístic de Turisme Comunitat Valenciana, Carmen Ibáñez, l’assistenta tècnica de la regidoria de Desenvolupament Sostenible, Raquel Gómez, i Cristina Fernández.

El programa de Benicàssim Inspira continuarà hui amb Helena Barquilla qui de 20.30 a 22.00 hores en l’amfiteatre Pepe Falomir, durà a terme l’activitat “Moviment conscient a la platja 5 ritmes”, on els assistents tindran la possibilitat d’alliberar tensions, explorar emocions i meditar en moviment.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari