Benicàssim manté la bandera blava en les seues cinc platges

El distintiu posa en valor la qualitat dels serveis que es presten a Heliòpolis, Els Terrers, Torre Sant Vicent, Almadrava i Voramar

Benicàssim manté la bandera blava en les seues cinc platges
09/06/2020 -

Benicàssim se situa entre els municipis de la província més reconeguts per la qualitat de les seues platges en mantindre les cinc banderes blaves en la totalitat de les seues platges. Heliòpolis, Els Terrers, Torre Sant Vicent, Almadrava i Voramar han rebut el distintiu de qualitat de les platges a nivell internacional que es concedeix des de fa més de 30 anys per la Fundació Europea d’Educació Ambiental (FEE). Per a atorgar la bandera blava es té en compte garantir la qualitat de l’aigua de la platja, la informació i educació ambiental, els serveis, instal·lacions i gestió així com la seguretat i accessibilitat.

L’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, ha mostrat la seua satisfacció per mantindre el distintiu en el total de les platges del municipi ja que “la gran qualitat de les nostres platges ens situa en un dels municipis turístics més reconeguts en un any en què precisament, més que mai, les platges seran l’epicentre de totes les mirades i la qualitat i la seguretat sanitària prevaldrà a l’hora de triar la destinació vacacional de moltes persones”. En aquest sentit, l’ajuntament està treballant en el pla de contingència de platges per a fer front al Covid-19 “que conjuminarà tota una sèrie de mesures amb les quals garantirem unes platges segures”. La primer edil ha afegit que “estem a l’espera que el Consell aprove el decret sobre l’ús de les platges que incorporarà l’exigència als ajuntaments de plans de contingència per a garantir el gaudi de les platges amb total seguretat. Però encara així, des de l’Ajuntament de Benicàssim no hem parat ni un minut a adequar el nostre principal recurs turístic com són les nostres platges”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari