Benicàssim continua amb les labors de neteja i desinfecció en zones vulnerables

Benicàssim continua amb les labors de neteja i desinfecció en zones vulnerables
26/09/2020 -

L’Ajuntament de Benicàssim i UTE Sanejament Urbà de Benicàssim continua reforçant les labors de desinfecció i sanejament per a minimitzar la propagació del Covid-19 en tot el municipi, amb especial recalcament en les zones de major afluència i de risc, a través del dispositiu especial de neteja activat des de l’inici de la crisi sanitària. La regidora de Medi Ambient, Obres i Serveis, Elena Llobell, recorda que “durant l’estat d’alarma i fins ara, els serveis de neteja viària actuen de manera diària i es desinfecten totes les zones vulnerables o susceptibles de major ús per ciutadans com a centres educatius, geriàtrics, centre de salut, farmàcies, entrades a supermercats, bancs, caixers, accessos de comunitats religioses, etc”. Aquests treballs es realitzen al matí amb dos equips, un amb camió cisterna i un altre amb hidrolimpiadora i, a més, aquests equips de demà cobreixen part de la desinfecció de carrers.

Per a completar i cobrir els carrers del municipi, incloses les zones de viles i urbanitzacions, hi ha dos equips de vesprades que també s’encarreguen de netejar desinfectar la via pública emprant cuba i hidrolimpiadora. D’altra banda, des del mes de juliol hi ha quatre equips que es dediquen a la desinfecció de les àrees de jocs infantils i esportius dels diferents parcs.

Així mateix, la neteja i desinfecció també es realitza de manera diària en el mobiliari de les platges, com poden ser les dutxes, els llavapeus, passarel·les i les papereres. En aquest cas és la brigada municipal la que actua en la neteja del mobiliari públic situat a la platja. En aquest punt Elena Llobell ha comentat que s’han retirat part de les passarel·les que s’havien prolongat fins a la riba de la mar “perquè, en previsió de l’arribada de la gota freda i marees, no perdem les passarel·les, així com les inversions realitzades per l’Ajuntament de Benicàssim i Turisme de la Comunitat Valenciana”. Tant la passarel·la d’accés a les zones adaptades per a les persones amb mobilitat reduïda, com les passarel·les d’entrada a la platja es mantenen.

Recordar que el servei de socorrisme i salvament també es troba actiu aquest mes de setembre, en horari d’11.00 a 19.30 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari