Benicàssim executa treballs de millora en el mobiliari urbà

La brigada d’obres actua en bancs, aparcabicis i en les fustes de l’amfiteatre Pepe Falomir

Benicàssim executa treballs de millora en el mobiliari urbà
01/08/2020 -

La Regidoria d’Obres i Serveis de l’Ajuntament de Benicàssim ha iniciat tota una sèrie de treballs centrats en la reparació de mobiliari urbà així com en la neteja i conservació d’espais públics. Com ha explicat la regidora delegada de l’àrea, Elena Llobell, d’una banda s’està actuant en la reparació de tots els bancs situats en el passeig marítim, des de Torre Sant Vicent fins al Voramar, així com els emplaçats al Parc del Trenet. D’altra banda, i també en la zona del litoral, s’està treballant en les fustes de l’amfiteatre Pepe Falomir i en la passarel·la de fusta des de Torre Sant Vicent fins al Eurosol. Algunes fustes presentaven defectes i, a més del repàs i les reparacions necessàries, també s’estan pintant les fustes i, com explica Llobell, “en la passarel·la que connecta les dues platges es realitza un manteniment anual, mentre que una actuació així en l’amfiteatre no s’havia realitzat des de la seua inauguració, en el 2012”.

D’altra banda, la brigada també està realitzant tota una sèrie de millores en els aparcabicis localitzats en diferents punts del municipi com la zona de l’estació de tren, el Espai de la Música, l’Escola Infantil Doloretes o en la zona marítima. Així mateix, s’ha col·locat un aparcabicis en la plaça Sequiota “complint així amb una demanda veïnal”. Afegir que aquesta plaça situada en el barri antic també ha sumat una sèrie de millores en els últims mesos com la remodelació del mobiliari urbà.

Elena Llobell ha afegit que la brigada ha sumat huit ajudants d’operari de brigada d’obres municipal dins del Pla d’Ocupació que permet la contractació d’aturats per un període de tres mesos.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari