Benicàssim obri a la ciutadania els pressupostos participatius de 2022

Benicàssim obri a la ciutadania els pressupostos participatius de 2022
25/10/2021 -

L’Ajuntament de Benicàssim, a través de la regidoria d’Atenció Ciutadana, inicia demà dimarts 26 d’octubre el procés per a donar veu als veïns i fer-los partícips en l’elaboració dels pressupostos municipals per al 2022.

Com ha comentat l’alcaldessa, Susana Marqués, “el nostre objectiu és fomentar la participació ciutadana per a aconseguir obrir nous espais de comunicació i escolta. Els veïns podran fer i sentir-se part del projecte de futur que és Benicàssim, són ells els que han de ser protagonistes de la presa de decisions i entre tots col·laborar i contribuir al progrés de la ciutat”.

En l’aposta del consistori per l’escolta activa, s’obri demà el procés de participació ciutadana des del qual els veïns podran aportar idees i suggeriments; “millorar els carrers, places, i parcs en les quals vivim el nostre dia a dia, per les quals ronden els més xicotets, on gaudim en família o passegen els nostres majors; aqueix és l’esperit amb el qual iniciem una nova edició dels Pressupostos Participatius”, ha afegit l’alcaldessa.

La campanya de Pressupostos Participatius 2022 a Benicàssim constarà de sis passos i començarà amb una campanya informativa a la qual en paral·lel se li sumarà un formulari en el qual cada veí podrà proposar les seues iniciatives. Després d’una tercera fase, de valoració tècnica de projectes, es convocarà al Consell de Participació Ciutadana per a prioritzar les iniciatives. L’execució de les mateixes es durà a terme durant l’any 2022, i finalment, des del consistori es farà un seguiment i balanç de les seleccionades.

El termini per a presentar les propostes serà del 26 d’octubre al 16 de novembre i totes les persones majors de 14 anys, associacions i col·lectius podran participar a través del formulari en línia al qual es podrà accedir a través de
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdZXDzOUmztpSFBCoUMhVllxK3A0uEiLAKNY45xXM5KV8ezwQ/viewform?usp=sf_link . Així mateix, el formulari també es podrà descarregar i implementar per a passar per registre en l’https://drive.google.com/file/d/1ygesoi6wyglqzhertte3cbil4nmhmbao/view?usp=sharing .

Com ha afegit la regidora d’Atenció Ciutadana, Elena Llobell, “les propostes rebudes seran valorades pel Consell de Participació Ciutadana sobre la base de criteris de competència, utilitat pública i pressupost”. La fase de valoració tècnica dels projectes proposats tindrà lloc del 17 de novembre al 2 de desembre i es donaran a conéixer a través del Consell de Participació Ciutadana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari