Benicàssim obri el dimarts 1 el termini per a la preinscripció als tallers de la FPA

Benicàssim obri el dimarts 1 el termini per a la preinscripció als tallers de la FPA
27/08/2020 -

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Benicàssim obrirà dimarts que ve 1 de setembre el termini de preinscripció per als tallers de l’Escola Municipal de Formació Per a Adults (FPA). Una preinscripció que es pot realitzar de manera telemàtica emplenant la instància disponible en la seu electrònica de l’ajuntament (benicassim.sedelectronica.es) o bé de manera presencial en el SIC (planta baixa de l’Ajuntament) de dilluns a divendres de 8.00 a 17.00 hores, però en aquest cas caldrà sol·licitar cita trucant al telèfon 964300962.

Com ha explicat la regidora d’Educació, Rosa Mari Gil, “amb l’objectiu posat a eliminar les aglomeracions que se solen produir les primeres jornades de preinscripció dels tallers, el 10 de setembre es farà un sorteig públic en el qual es traurà una lletra a l’atzar a partir de la qual s’aniran atorgant les places seguint l’ordre alfabètic del primer cognom de l’alumne inscrit”. Amb tot, el termini de preinscripció als cursos per al primer trimestre s’allargarà fins al 8 de setembre.

Per als mesos d’octubre a desembre, la FPA ofereix un total de catorze tallers: de treballs manuals, de cort i confecció, de dansa àrab, d’escriptura creativa, dibuix i pintura, belles arts, restauració d’antiguitats, llenceria i tul, labor de retalls (patchwork), informàtica (nivell inicial), fotografia (nivell inicial), dansa espanyola, mindfulness (gestió mental i emocional) i d’història de l’art.

Els preus dels tallers ronden els 18 i 27 euros per a tot el trimestre i per a l’assignació de places Rosa Mari Gil ha afegit que “tindran preferència les persones empadronades a Benicàssim”. Quant als llocs de celebració, el Moll del Raïm i el Centre de Formació Josep Barberà i Ceprià són els espais municipals que acolliran gran part dels tallers, però en el cas del taller de sevillanes serà en el poliesportiu municipal, mentre que la dansa àrab s’impartirà en el Centre Esportiu Sport Ksim. Com ha incidit Rosa Mari Gil, “en tots els espais s’intensificaran les mesures de neteja i desinfecció que permetran la realització de totes les activitats amb totes les mesures de seguretat sanitària”.

L’edil ha afegit que, una vegada finalitzat el termini de preinscripció, el 14 de setembre es publicaran les llistes provisionals d’admesos i d’espera i fins al dia 15 inclòs s’admetran reclamacions. Amb tot, el dia 17 es publicaran les llistes definitives i començarà el període de matrícula que s’estendrà fins al 25 de setembre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari