Benicàssim obri el termini d'un mes per als qui vulguen optar a ser representants de les pròximes Festes Patronals

Benicàssim obri el termini d'un mes per als qui vulguen optar a ser representants de les pròximes Festes Patronals
14/02/2023 -

Demà, 15 de febrer comença el termini per a presentar la sol·licitud i optar a poder representar a Benicàssim tant en les festes de setembre en honor a Sant Tomàs de Villanueva de 2023, com les de gener de 2024 en honor a sant Antoni Abat i a Santa Águeda. Per segon any consecutiu tant xiquetes com xiquets tindran l’oportunitat d’entrar en la comitiva de representants en igualtat de condicions.

En aquest sentit, l’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, ha destacat que, “Animem que tant a les xiques com els xics, xiquetes i xiquets que els faça il·lusió donen pas avant per a representar a Benicàssim, tots els que han passat per ací saben que és un any que es recorda per a tota la vida. Es tracta d’una emoció indescriptible i irrepetible que tot benissenca hauria de viure almenys una vegada en la vida”.

La cort d’honor infantil enguany estarà integrada pels nascuts en 2013, mentre que els majors seran la generació que tenen en l’actualitat entre 18 i 20 anys. Aquelles persones interessades a poder optar a representar a la ciutat en les seues pròximes festes patronals, podran fer-ho presentant la seua sol·licitud a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Benicàssim o de manera presencial a través d’instància general en el Servei d’Informació de Ciutadana -SIC- de dilluns a divendres en horari 08 a 17h de manera ininterrompuda.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari