Benicàssim obri el termini per a ser representant de les festes

El termini per a presentar candidatura estarà obert fins al 8 de juliol

Benicàssim obri el termini per a ser representant de les festes
27/06/2021 -

L’Ajuntament de Benicàssim comptarà amb nous representants de la festa per al 2021/2022. El consistori ha obert el termini perquè les persones interessades a representar al seu municipi durant els festejos puguen presentar la seua candidatura.

Menors entre 9 i 10 anys i joves d’entre 18 i 20 anys tenen fins dijous que ve 8 de juliol per a presentar la seua candidatura, telefonant al 964300962 extensió 216 (de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores) o enviant un correu electrònic a alcaldia@benicassim.org.

El regidor de Festes, Arturo Martí, ha comentat que “sempre amb prudència i responsabilitat, Benicàssim va recobrant a poc a poc la normalitat i per això l’Ajuntament ja està treballant per reprendre alguns dels actes més tradicionals i especials de les seues festes com pot ser l’acte de proclamació dels representants de les festes i amb el qual donarem inici a les festes en honor a Sant Tomàs de Villanueva”. L’edil ha continuat dient que “després d’un any de suspensió, prepararem un programa de festes amb diferents activitats on tindran cabuda tots els públics i amb el qual Benicàssim recuperarà els festejos en honor al patró de l’església”.

L’alcaldessa, Susana Marqués, ha indicat que “des de l’Ajuntament animem al fet que es presenten per a ser representants màxims de les festes en un any que serà molt especial perquè reprenem el pols a les festes populars”.

Tant l’alcaldessa, com el regidor de Festes i tot l’equip de govern agraeixen el període en el qual Marina Pauner i la seua cort d’honor Andrea Nebot, Júlia Tafalla, Mara Marqués, Paula Bellido, Elena Barbeito, Irene Andrés i Natalia Rodríguez “han representat d’una manera molt especial al seu municipi, estant a l’altura malgrat les circumstàncies”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari