Benicàssim obri el programa taurí dins de les festes patronals

L’activitat en la plaça portàtil està subjecta a la normativa vigent de ‘Bous al carrer’ de la Generalitat Valenciana

Benicàssim obri el programa taurí dins de les festes patronals
18/01/2022 -

Benicàssim ha iniciat hui el programa taurí dins de les festes patronals en honor a sant Antoni Abad i Santa Àgueda.

El municipi ha recuperat els actes taurins subjectes a la normativa vigent de ‘Bous al carrer’ de la Generalitat Valenciana i, en aquest sentit, s’ha establert la prohibició de fumar així com d’ingerir qualsevol tipus d’aliment o beguda en el recinte taurí, a més és obligatori en tot moment l’ús de la mascareta i mantenir la distància social. A més, per a accedir a la plaça portàtil situada en el bulevard del Passeig Pérez Bayer es requereix com a requisit obligatori el passaport de vacunació Covid i es realitza un control d’aforament.

Pel que fa a l’accés a la plaça de bous portàtil situada en el bulevard del Passeig Pérez Bayer, l’edil de Festes, Arturo Martí, ha explicat que s’ha establert un sistema de repartiment de tiquets per al control de l’aforament. En aquest sentit, una vegada mostrat el passaport Covid a l’hora d’accedir al recinte taurí, l’assistent rep un tiquet que li permet pujar a la graderia durant els espectacles que es desenvolupen aquesta mateixa jornada. La plaça està dividida en quatre sectors per a evitar aglomeracions durant el moment de l’accés i el desallotjament “i els tiquets estan diferenciats per a cada jornada taurina”, ha afegit Martí, qui ha incidit que en la part del carreró i rode només poden estar els participants, col·laboradors taurins, personal logístic, sanitari i de seguretat, tal com dicta la normativa covid”.

Quant a les exhibicions taurines, el tancament i prova de vaques de la ramaderia de Jaime Tárrega “Lucas” ha estat l’encarregada d’obrir el programa aquest migdia i li seguirà el festeig taurí i el bou embolat, de la mateixa ramaderia.
A més d’exhibicions taurines, la jornada festiva d’avui té prevista una nova activitat dins del cicle setmanal Nit de l’Art de Benicàssim, en aquest cas amb la representació de titelles i clown “La Conina Viatgera”, en el Teatre Municipal Francesc Tárrega. La jornada finalitzarà en la carpa de festes amb l’actuació del grup “Even More”.

Així mateix, l’alumnat de les escoles infantils municipals Doloretes i Pintor Tasio han rebut aquest matí la visita de les reines i les dames de les festes els qui els han fet lliurament del dolç típic d’aquests dies de festa: la Coqueta.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari