Benicàssim obri set 'quioscs' a les seues platges

Benicàssim obri set 'quioscs' a les seues platges
05/06/2021 -

Els “quioscs” de platja ja han començat a obrir les portes a Benicàssim. Per a la present temporada, el litoral de Benicàssim comptarà amb set quioscos-bars, tres d’ells a la platja Heliòpolis. I és en la zona sud on ja ha començat el muntatge d’un d’aquests tres nous “quioscs” “amb els quals sumem més serveis de temporada a aquesta platja i descentralitzem l’oferta turística”, ha indicat l’alcaldessa, Susana Marqués, que ha visitat les labors de muntatge del quiosc-bar localitzat enfront del carrer Bassot. A més d’aquest, la platja comptarà amb aquest servei en l’avinguda Ferrandis Salvador enfront del núm. 194 i enfront del carrer Senillar.

En la zona de la platja Torre de Sant Vicent, concretament el “quiosc” situat en el Passeig Bernat Artola, front núm. 14, ja està a ple rendiment des de la setmana passada. Aquesta platja suma un altre “quiosquet”, front núm. 35, la platja Almadrava un i la platja Els Terrers també comptarà amb aquest “quiosc”. Recordar que el servei de quiosc-bar va ser el que més expectació va crear i durant el procés de licitació es van realitzar fins a 19 propostes.
Cada quiosc-bar inclou els següents màxims: 20 m² de superfície tancada, 50 m² de superfície de terrassa estructural, 70 m² de superfície per a cadires i taules i 30 m² per a la instal·lació amb caràcter obligatori d’almenys 2 lavabos públics separats per sexes.

Seguint amb els serveis que ja han iniciat la temporada, el lloc de quiosc premsa situat enfront de Vila María (platja Almadrava) i el lloc de gelats situat al costat d’aquest quiosc de premsa i el situat a la platja Torre de Sant Vicent ja han obert les portes. A més d’això, les platges també comptaran amb servei d’ombrel·les i hamaques, massatges, posat de lloguer d’embarcacions i un lloc de base nàutica.

Quant al període autoritzat de cada activitat, per als quioscos de premsa, de gelats, els “quiosquets”, els llocs d’ombrel·les i hamaques, de surf de vela, paddle-surf i piragües i base nàutica, és fins al 31 d’octubre. Finalment, els llocs de massatges estan autoritzats fins al 15 de setembre.
L’alcaldessa ha valorat “el treball realitzat pels diferents departaments per a poder dur a terme en temps rècord tot el procés de licitació i contractació pública d’aquests serveis”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari