Benicàssim acollirà el segon Congrés sobre Dret Concursal i Societari

Benicàssim acollirà el segon Congrés sobre Dret Concursal i Societari
07/09/2020 -

El II Congrés de Dret Concursal i Societari aspira a consolidar-se com un fòrum d’estudi i trobada entre professionals del sector jurídic i econòmic interessats en el món concursal. En segon lloc, i no menys important, el Congrés vol ser punt de trobada de professionals, contribuint a la generació de networking, dins i fora de les sales de sessions.

El fòrum sotmetrà a debat temes de molta actualitat del sector jurídic i econòmic amb particular enfocament en el dret concursal. En aquesta edició, cadascuna de les qüestions seran tractades sota l’òptica del text refós de la Llei Concursal aprovat mitjançant el Reial decret legislatiu 1/2020, de 5 de maig.

Enguany es combina el format ja conegut de panell d’experts, amb la celebració de diversos seminaris paral·lels, simultaniejant un de tall econòmic amb un altre netament jurídic. Es pretén amb això proporcionar una formació especialitzada en atenció al diferent perfil dels assistents al congrés, al mateix temps que se cerca oferir un entorn amb aforaments més reduïts.

Encara que l’esdeveniment es concep en manera presencial, les circumstàncies del moment present aconsellen oferir als participants la possibilitat d’optar entre assistència física i a distància.

Aquesta és una trobada patrocinada pel Col·legi d’Economistes de Castelló, Trademat i el Patronat Provincial de Turisme i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Benicàssim.

El Registre d’Experts en Economia Forenses, REFOR, òrgan especialitzat del Consell General d’Economistes, homologa 11 hores en formació concursal i quatre hores en formació societària.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari