Benicàssim acollirà la I Trobada d'Escriptors per la Discapacitat aquest dissabte

Benicàssim acollirà la I Trobada d'Escriptors per la Discapacitat aquest dissabte
06/11/2019 -

La Unió Nacional d’Escriptors d’Espanya ha triat Benicàssim per a la celebració de la primera Trobada d’Escriptors per la Discapacitat. La cita literària tindrà lloc aquest dissabte 9 de novembre en la Casa de la Cultura. Com apunten des de l’organització, la trobada comptarà amb la participació d’autors d’unes quantes províncies i suposarà una iniciativa important a favor de la discapacitat per la implicació d’escriptors, majoritàriament membres de la Unió Nacional d’Escriptors d’Espanya (UNEE).

La programació començarà a les 11.45 hores amb l’obertura de la jornada a càrrec de la Coordinadora Territorial de la Unió Nacional d’Escriptors d’Espanya, María Fonellosa. Després d’això, el periodista i escriptor Kiko Cabanillas durà a terme la conferència amb el títol “La creación como terapia”. L’escriptor Joaquín Castillo Blanco serà el següent a parlar sobre “Discapacidad y empleo”, mentre que els assistents podran conéixer en primera persona el testimoni de la poetessa Beatriz Belinchón amb el títol “La luz de la diferencia”. Ja a la vesprada, a partir de les 19.00 hores, es durà a terme l’entrega de premis de la tercera edició del Concurs María Fonellosa de Poesia sobre Discapacitat i que ha recaigut en Ramón Molina Navarrete, amb l’obra Tríptico para acertar la vida. També s’entregarà un accèssit a l’escriptora Carmen Carrasco pel poema Alas de Ángel.

Un recital poètic de membres de la Unió serà l’últim acte abans de la clausura de la jornada a càrrec del president de l’UNEE, Juan Carlos Heredia, que es desplaçarà des de Melilla fins a Benicàssim per a participar en la primera edició d’aquesta trobada. Recordem que el municipi de Benicàssim ha sigut distingit aquest 2019 amb el títol de membre d’honor de la Unió Nacional d’Escriptors d’Espanya, pel seu suport a les manifestacions culturals i literàries.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari