Benicàssim activa el servei de salvament i socorrisme amb la celebració de la Setmana Santa

Benicàssim activa el servei de salvament i socorrisme amb la celebració de la Setmana Santa
13/04/2022 -

Benicàssim activa demà dijous 14 d’abril el servei de salvament i socorrisme a les platges amb motiu de la Setmana Santa. “Amb l’arribada dels dies centrals de Setmana Santa, activem el servei de salvament i socorrisme que compta amb un ampli equip personal i material amb el qual garantim l’ús i gaudi segur del nostre litoral”, ha explicat l’alcaldessa, Susana Marqués.

Fins diumenge que ve 24 d’abril, els socorristes romandran al llarg de tota la costa, a les platges Heliòpolis, Els Terrers, Torre de Sant Vicent, Almadrava i Voramar, distribuïts en set postes sanitàries i 15 torres de vigilància.

Durant aquest període, les platges comptaran amb un operatiu de 20 socorristes, dos patrons, un cap de platja, un DUE i un tècnic sanitari. L’horari del servei serà d’11.00 a 20.00 hores.

Com ha afegit la regidora de Seguretat, Natividad Alonso, “una vegada finalitze la Setmana Santa, l’operatiu es reactivarà el pròxim 1 de juny i continuarà de manera ininterrompuda fins al 30 de setembre”.

A més de la seguretat a les platges, el litoral de Benicàssim ja compta aquests dies amb els serveis de temporada com són els xiringuitos que, igual que en l’anterior temporada, són set els situats en la costa de la localitat: tres a la platja Heliòpolis, un en Els Terrers, dues a la platja Torre de Sant Vicent i un seté a la platja Almadrava. Així mateix, durant aquests dies també poden començar a prestar servei els quioscos de premsa i gelats situats en el passeig marítim Pilar Coloma.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari