Benicàssim fomenta la creació de projectes empresarials amb ‘Benicàssim Activa’

El programa seleccionarà sis idees de negoci que puguen implantar-se en el municipi

Benicàssim fomenta la creació de projectes empresarials amb ‘Benicàssim Activa’
12/02/2020 -

L’Ajuntament de Benicàssim, a través de l’àrea de l’Agència de Desenvolupament Local i al costat de Coworking Dinamic, impulsa una nova edició del programa d’acompanyament a emprenedors ‘Benicàssim Activa’, amb l’objectiu d’oferir a les persones amb idees de negoci, informació i eines de qualitat perquè puguen emprendre i consolidar el seu projecte a Benicàssim.

El programa consisteix a seleccionar a sis emprenedors de tots els que s’inscriguen en la present edició i ajudar-los a desenvolupar els seus projectes, per a aconseguir que les seues idees puguen materialitzar-se en un negoci i amb potencial creixement en el municipi de Benicàssim.

Pel que fa als beneficiaris del programa que tindrà una duració de sis mesos, aquests hauran de ser majors de 18 anys i residents a Espanya i respecte a les idees a presentar, només es podrà presentar un projecte per persona encara que cada iniciativa podrà ser signada per més d’una persona. A més, aquesta iniciativa empresarial podrà estar ja constituïda però la seua data de constitució no podrà ser anterior a l’1 de gener del 2020 i el concurs està limitat a projectes elaborats expressament per a iniciatives que hagen de desenvolupar-se a Benicàssim.

El termini per a presentar el formulari i aconseguir ser seleccionat al programa de tutorització ja s’ha obert i finalitzarà el pròxim 22 de març.

Les idees de negoci o projectes es presentaran a través de la web www.benicassimactiva.com on caldrà completar el formulari habilitat.
La regidora de Promoció Econòmica, Vanessa Batalla, ha explicat que la selecció dels projectes es realitzarà per part d’experts en l’àmbit del emprendedurisme els qui valoraran la viabilitat tecnicoeconòmica de la idea, l’originalitat del projecte, la implementabilitat i impacte de la idea i el seu caràcter innovador. El jurat estarà format per representants del Parc Científic, Tecnològic i Empresària de la Universitat Jaume I (Espaitec); del Centre Europeu d’Empreses Innovadores de Castelló (CEEI); de Coworking Dinamic de Benicàssim, de la Fundació Globalis i del Servei de Promoció Econòmica de la Diputació de Castelló.

Els projectes guanyadors es coneixeran el 31 de març i durant el programa d’acompanyament a emprenedors es treballarà en les instal·lacions de Coworking Benicàssim. Les formacions grupals versaran sobre les obligacions fiscals, les eines Excel i Drive o la llei de protecció de dades, entre altres temes.

Així mateix, durant el programa Benicàssim Activa i amb la finalitat de donar visibilitat al programa i generar interés cap a l’acte-ocupació laboral, la cultura emprenedora i la creació de projectes i empreses i projectar a la ciutadania una imatge creativa, emprenedora i activa, es realitzaran diferents accions i esdeveniments oberts a tota la població com una ponència sobre intel·ligència emocional, optimisme i coaching a càrrec de Pascual Benet, el networking Talent Local i el taller “moviment emprenedor Benicàssim”. Vanessa Batalla ha afegit que “el programa Benicàssim Activa potència la implantació de nous negocis a Benicàssim i, a més en la present edició volem que tots els veïns i veïnes siguen partícips i puguen xopar-se del millor esperit emprenedor a través de les activitats programades obertes per a tots”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari