Benicàssim adjudica les obres de millora del CEIP Palmerar amb 115.000 euros

El projecte inclou la impermeabilització de la coberta del gimnàs i reparacions en diferents aules

Benicàssim adjudica les obres de millora del CEIP Palmerar amb 115.000 euros
03/08/2021 -

Després de la delegació de competències per part del Consell, l’Ajuntament de Benicàssim ha adjudicat les obres de millora en el CEIP Palmerar incloses en el Pla Edificant.

El consistori ha dut a terme tot el procés de contractació per a poder executar l’actuació que compta amb una inversió de 115.000 euros. Entre les reparacions previstes en el centre educatiu s’inclouen la impermeabilització de la coberta del gimnàs, la substitució de barana de la graderia al pati i de diverses portes exteriors d’alumini envidrades per una altra d’iguals dimensions, però amb millors característiques d’aïllament. El pla també inclou el canvi del paviment vinílic en sis aules d’Educació Infantil, la instal·lació d’aquest sòl en la zona infantil de la biblioteca, la reparació del sostre de l’entrada del menjador i de clivelles, i pintura interior de l’edifici educatiu. Així mateix, substituiran dos urinaris per dos lavabos en el lavabo dels xiquets de la planta baixa i renovaran el paviment bla en la zona del parc del pati infantil i de les reixetes dels escocells.

L’alcaldessa, Susana Marqués, ha indicat que “es tracta d’una obra necessària i requerida per la comunitat educativa ja que el centre necessita un manteniment continu per a adequar les instal·lacions i guanyar en confortabilitat per als escolars i estudiants”.

La regidora d’Educació, Rosa Mari Gil, ha explicat que l’actuació prevista en el CEIP Palmerar “inclou reparacions de diferents elements, espais i que amb el temps es converteixen en inversions». L’actuació s’ha adjudicat a l’empresa Antilia “i una vegada presenten la documentació requerida podran iniciar l’obra “tan necessària i requerida per la comunitat educativa”, ha afegit l’edil.

A més de l’actuació prevista en el CEIP Palmerar, el consistori també va presentar al Consell, dins del Pla Edificant, un projecte d’inversions necessàries en el CEIP Santa Águeda i de millora de l’IES Violant de Casalduch i que, hui dia, encara es troben en la unitat tècnica de Conselleria i en l’àrea d’Intervenció del Consell respectivament. Les obres en tots dos centres sumen al voltant de 1,1 milions d’euros.

Recordar que la Conselleria d’Educació és l’encarregada de finançar la intervenció, però l’ajuntament avança l’import per a poder traure a licitació el projecte. Finalment, el Consell anirà pagant certificació rere certificació d’obra realitzada.

Susana Marqués ha finalitzat dient que “esperem que el pla de reforma i adequació en els tres centres educatius que sol·licitem en el 2018 i suma una inversió d’al voltant de 1,3 milions d’euros no es continue demorant”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari