Benicàssim ampliarà el cementeri amb la construcció de 80 nínxols

L’ajuntament i l’adjudicatària signen el contracte de l’obra que tindrà un termini màxim de quatre mesos

Benicàssim ampliarà el cementeri amb la construcció de 80 nínxols
05/03/2020 -

L’Ajuntament de Benicàssim ampliarà el cementeri municipal amb la construcció de 80 nous nínxols. Les obres han sigut adjudicades a l’empresa Construccions Artana i el consistori i l’adjudicatària han signat aquest matí el contracte. Després d’això, i quan es realitze l’acte de comprovació de replanteig, podran començar els treballs de construcció dels nínxols el termini màxim dels quals d’execució s’ha establit en quatre mesos. Així mateix, s’estableix un termini parcial de dos mesos per a la finalització de les obres incloses dins del recinte del cementeri municipal pel que es podrà procedir a la recepció parcial d’aquests treballs i la seua posada a la disposició del servei públic. I és que, a més de la construcció dels nínxols l’actuació també contempla la demolició de l’antic magatzem i el condicionament d’una xicoteta zona d’aparcament situat al costat de l’edifici annex del tanatori. Després de l’obra també quedarà habilitada una altra porta d’entrada a aquesta zona del cementeri, més pròxima al nucli urbà.

Com ha explicat l’alcaldessa, Susana Marqués, l’última ampliació del cementeri es va dur a terme l’any 2017, “i es feia necessari l’ampliació del cementeri”.

A més de la construcció de 80 nínxols, l’Ajuntament de Benicàssim està treballant en la preparació dels plecs de licitació per a la gestió del servei del tanatori. Les obres d’adequació de l’entorn ja han finalitzat i com ha recordat l’alcaldessa “l’obra del tanatori va ser un dels projectes finançats amb el Pla E, però que l’anterior govern del tripartit la va executar sense comptar amb els necessaris permisos per a poder-la posar en marxa i que poguera tindre llicència d’activitat. A més, l’obra va quedar paralitzada mig any abans de la seua finalització i en la seua execució no s’havia contemplat ni la urbanització exterior ni l’enllumenat exterior”. Ara, per fi, l’obertura del tanatori municipal ja està pròxima gràcies a les gestions realitzades per l’actual equip de govern”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari