Benicàssim ajorna la seua fira modernista davant les pluges

’Benicàssim Belle Époque’ s’anava a celebrar aquest cap de setmana

Benicàssim ajorna la seua fira modernista davant les pluges

Davant l’arribada d’una DANA aquest cap de setmana a la província de Castelló, Benicàssim ha anunciat l’ajornament de ‘Benicàssim Belle Époque’, la seua fira modernista, prevista per a aquest divendres, dissabte i diumenge.

El dissabte es preveu un episodi de precipitacions persistents i generalitzades que afectaran a tota la península entre el dissabte i el diumenge, per la qual cosa l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) ha establit ja aquest dijous l’alerta groga a la província de Castelló durante el dissabte, i taronja en el nord.

Segons ha anunciat el consistori, davant aquestes previsions s’ha decidit passar ‘Benicàssim Belle Époque’ al pròxim cap de setmana, és a dir, del divendres 8 al diumenge 10 de setembre.

‘Benicàssim Belle Époque’ té com a objectiu posar en valor turístic els elements més diferenciadors de Benicàssim i recrear com vivia la burgesia espanyola de finals del segle XIX i del primer terç del segle XX en les seues emblemàtiques viles. Una experiència que cada any aconsegueix submergir al públic familiar en el Modernisme gràcies als veïns, veïnes i associacions, que es visten d’època i passegen pels carrers per a reviure aquestes tradicions.

En cada edició, aquesta fira inclou tota classe d’activitats i espectacles culturals en les Viles de Benicàssim, així com un mercat modernista en el passeig de Pilar Coloma. Així, amb aquest canvi de data, s’espera conéixer en els pròxims dies com queda la programació d’aquesta edició.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari