Benicàssim aplicarà bonificacions i exempcions fiscals

Benicàssim aplicarà bonificacions i exempcions fiscals
17/03/2020 -

L’Ajuntament de Benicàssim ha posat en marxa una sèrie de mesures per a mitigar l’impacte del coronavirus, prioritzant el benestar de les famílies, “perquè el nostre principal objectiu és garantir els serveis mínims als col·lectius més vulnerables”, ha indicat l’alcaldessa, Susana Marqués.

En aquest sentit, el consistori ha reforçat l’àrea de Serveis Socials i com ha comentat Susana Marqués, “garantim el servei de menjador escolar i hem ampliat el servei d’ajudes de menjar a domicili als majors, a les persones més vulnerables” Durant el primer dia de repartiment, el dilluns, es van entregar més de cent menús. Així mateix, continua actiu el servei de Menjar a casa. L’alcaldessa recorda que l’ajuntament ha habilitat una línia telefònica específica (689589719) per a atendre de forma personalitzada les necessitats ciutadanes que facen referència a Serveis Socials.
A més de Serveis Socials, l’Ajuntament de Benicàssim ha reforçat el servei d’Atenció Ciutadana, amb més línies telefòniques ja que des del dilluns 16 de març l’ajuntament ha tancat l’atenció al públic de manera presencial.

En matèria fiscal, l’ajuntament establirà els mecanismes necessaris per a retornar la part proporcional dels cursos i activitats municipals que les persones usuàries no podran gaudir en suspendre’s les mateixes. També s’aplicaran bonificacions quant a l’ocupació de via pública i una altra sèrie de mesures fiscals “dirigides a les petites i mitjanes empreses que s’estan veient afectades per les restriccions que estableix l’estat d’alarma”.

Així mateix, després del tancament del Teatre Municipal de Benicàssim i la suspensió d’activitats, ja ha començat el procés de devolució de l’import de les entrades que es van adquirir online, a través de la web benicassimcultura.es. Com han indicat des del Departament de Cultura, la devolució es farà gradualment a partir d’avui, 17 de març. Quant a les entrades que es van adquirir presencialment en les taquilles del Teatre Municipal, podran ser reembossades quan aquesta instal·lació municipal torne a desplegar l’activitat.

Finalment, l’ajuntament i UTE Sanejament Urbà de Benicàssim, empresa encarregada dels serveis de neteja viària i recollida de residus sòlids urbans en la localitat, s’intensificarà el servei de neteja i s’iniciarà un servei de desinfecció de carrers amb l’objectiu de reduir el risc de contagi del coronavirus en el municipi.

En aquests moments difícils per l’expansió del COVID-19, l’alcaldessa ha volgut transmetre un missatge d’agraïment “als professionals sanitaris, empresaris i empleats que continuen treballant cada dia per a garantir els subministraments bàsics a la ciutadania, així com a la Policia Local i a la Guàrdia Civil que exerceixen la seua labor des del minut zero i de manera coordinada per a vetlar per la seguretat de tota la ciutadania”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari