El ple de Benicàssim aprova el Pla Local de Prevenció d'Incendis Forestals

La sessió dona compte de la renúncia al càrrec de regidor de Domingo Lorenzo

El ple de Benicàssim aprova el Pla Local de Prevenció d'Incendis Forestals
18/12/2020 -

El ple de l’Ajuntament de Benicàssim ha aprovat per unanimitat el Pla Local de Prevenció d’Incendis Forestals (PLPIF) amb el qual el consistori té l’objectiu d’assentar, amb majors recursos i eines, les bases d’una prevenció d’incendis forestals.

Després de l’aprovació provisional del pla al novembre del 2019 i després de diverses esmenes, la sessió ordinària del mes de desembre ha portat a aprovació el document de planificació territorial en l’àmbit municipal quant a la prevenció d’incendis forestals. L’edil de Medi Ambient, Elena Llobell, ha comentat que “el pla se centra en el sòl forestal però també es contemplen possibles accions en zones on hi ha vegetació com pot ser el Quadre de Santiago així com en urbanitzacions de muntanya”. Llobell ha afegit que amb el nou pla “tindrem més seguretat a l’hora d’atallar qualsevol incendi”.

La redacció del pla va ser encarregat a l’empresa especialitzada Medi XXI GSA i dins de les millores realitzades s’inclou l’actualització del Pla Local de Cremes en el terme municipal el qual regula els períodes de crema en el temps i l’espai, establint les normes bàsiques per a l’ús del foc com a eina de treballs i els processos administratius a seguir per a poder executar els treballs de crema de restes agrícoles.

El ple de l’Ajuntament de Benicàssim també ha donat compte de la renúncia al càrrec de regidor de Domingo Lorenzo. El 3 de juny d’aquest 2020, va deixar Ciutadans i va passar al grup de no adscrits. Després de la renúncia, se sol·licitarà a la Junta Electoral Central la remissió de la credencial del següent candidat corresponent a la candidatura de Ciutadans.

Quant a mocions, la sessió plenària ha aprovat dues mocions presentades per l’equip de govern. La primera referent a la reforma de la Llei d’Educació i la segona a la rebaixa de l’IVA de les màscares.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari