Benicàssim obri a la ciutadania els pressupostos participatius

Els interessats poden enviar les seues propostes a presupuestosparticipativos@benicassim.org fins al 20 de novembre

Benicàssim obri a la ciutadania els pressupostos participatius
02/11/2020 -

L’Ajuntament de Benicàssim, a través de la regidoria d’Atenció Ciutadana, ha iniciat el procés per a donar veu als veïns i fer-los partícips en l’elaboració dels pressupostos municipals per al 2021. Com ha comentat l’alcaldessa, Susana Marqués, “novament volem involucrar a la ciutadania en el disseny dels comptes municipals perquè Benicàssim ho fem entre tots i la nostra societat és prou madura i conscient de la realitat que vivim per a col·laborar amb serietat en els projectes als quals es destinen els fons econòmics municipals”. En aquesta aposta per l’escolta activa, el consistori ha obert el procés de participació ciutadana des del qual els veïns podran aportar idees i suggeriments, “perquè cada veí és qui millor coneix les necessitats de la seua zona i com millorar el seu entorn”, afig Susana Marqués.

Quant al procés de participació, la regidora responsable de l’àrea, Elena Llobell, ha explicat que fins al 20 de novembre estarà obert el termini per a participar “de manera àgil, fàcil, ràpida i eficaç”. Tots els interessats poden enviar les seues propostes al correu electrònic presupuestosparticipativos@benicassim.org i una vegada finalitzat el termini de recepció de propostes, l’ajuntament convocarà el Consell de Participació Ciutadana de manera telemàtica i en el mateix s’analitzaran totes les propostes, les quals han de ser concretes, de competència municipal i que puguen ser incloses en el pressupost municipal del pròxim exercici.

L’alcaldessa ha finalitzat dient que els pressupostos municipals del 2021 “seran uns comptes dissenyats per a donar resposta a les necessitats i en les quals les persones i les famílies seran el centre de les nostres polítiques, i en les quals garantir la salut, seguretat i benestar de Benicàssim serà l’eix de transmissió”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari