Benicàssim atrau més de mil persones en el seu programa Talent Local

Benicàssim atrau més de mil persones en el seu programa Talent Local
12/11/2021 -

Benicàssim és un municipi que aposta per l’emprenedoria i el talent local i això es constata amb la gran acceptació que ha tingut la segona edició del programa Talento Local Benicàssim amb el qual l’Ajuntament, a través de la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació, vol mantindre viu i actiu els comerços i projectes emprenedors de Benicàssim.

Com ha comentat l’alcaldessa, Susana Marqués, “tanquem el programa 2021, amb més de mil assistents a les xarrades, ponències i programes d’emprenedoria que s’han impulsat des de l’àrea de Promoció Econòmica i Ocupació Local, on s’aposta cada dia per incentivar l’emprenedoria i impulsar el talent local”. L’alcaldessa ha continuat dient que “amb totes les mesures de seguretat sanitària requerides es va iniciar el cicle i, hui dia, estem molt contents per la gran resposta rebuda ja que són més de mil persones les que han mostrat el seu interés pel programa desenvolupat, la qual cosa ens impulsa a continuar treballant en aquesta estratègia per a continuar oferint una formació contínua i de qualitat, de la mà dels millors ponents”.

Per a la present edició, “des del consistori apostem per centrar la programació en dues jornades amb dos ponents potents: Fernando Romay i Putos Modernos; dos perfils diferents però amb els quals el públic assistent ha pogut comprovar que la diferència pot ser el valor afegit per a emprendre el camí cap a l’èxit i que una xicoteta idea pot convertir-se en una gran idea de negoci”, ha explicat la regidora responsable de l’àrea, Vanessa Batalla.

El Teatre Municipal Francisco Tárrega ha sigut l’espai acollit per a la present edició de Talent Local Benicàssim i la ponència de Putos Modernos va aconseguir atraure a 400 persones en la vesprada del dijous. Durant la seua intervenció, Joan Alvares i Jorge Sandua creatius de @PutosModernos “Estudio Creativo”, van mostrar als assistents com un grafiti va derivar en el treball que hui realitzen i la gran presència que tenen en xarxes socials, amb 252.000 seguidors en Instagram i van animar als emprenedors a materialitzar les seues idees.

Les ponències de Fernando Romay i Putos Modernos durant aquest últim trimestre del 2021 se sumen al programa que es va desenvolupar durant l’any passat. En aqueix cas, el psicòleg, formador, conferenciant i coach Pascual Benet va ser l’encarregat d’obrir l’edició amb un taller a través del qual va mostrar al públic totes aquelles emocions que ens activen per a ser més creatius i com potenciar-les.

La coach comercial i executiva Ada Morales va abordar el sector retail (comerç minorista) i la seua adaptació a la nova realitat per la crisi de la Covid-19 i, finalment, Andrea Vilallonga va ser present a Benicàssim amb la seua ponència #Mírate perquè els assistents milloraren la seua influència, aconseguiren una comunicació més àgil i treballaren la positivitat. “Tant les ponències del 2020 com les 2021 han complit l’objectiu que el públic reflexione, es motive, veja que l’èxit és possible i no deixen d’emprendre”, ha finalitzat Vanessa Batalla.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari