Benicàssim conjumina esport, igualtat, música i diversió en el final de festa en honor a Sant Tomàs de Villanueva

El municipi conclou huit dies de festes amb una àmplia programació per a tots els públics

Benicàssim conjumina esport, igualtat, música i diversió en el final de festa en honor a Sant Tomàs de Villanueva
25/09/2021 -

Benicàssim posa hui fi a huit dies de festa en honor a Sant Tomàs de Villanueva. L’esport ha sigut l’encarregat d’obrir la programació amb la celebració del Dia de la Bicicleta. Dins de la Setmana de la Mobilitat Sostenible, centenars de veïns s’han acostat a participar en l’eixida de bicicleta que s’ha dut a terme pels carrers del municipi. Les reines de les festes Carla Soriano i María Eixau i les dames Andrea Martí, Alicia Pallarés i Emma Badenes han participat en l’activitat emmarcada en la campanya “Tots els 25 són 25 de novembre”.

Per aquest motiu, tots els participants han rebut una motxilla amb un disseny confeccionat per a l’ocasió i amb el lema “Per la igualtat”. La marxa ha passat pel passeig Pérez Bayer, carrer Boniche, La Corte, Torre Sant Vicent entre altres vials fins al carrer Sant Tomàs. Després d’això, la diversió s’ha desplaçat al carrer Metge Segarra i l’entorn de l’església Sant Tomàs on ha tingut lloc el “Water Fest”, amb un tobogan aquàtic, inflables aquàtics, jocs i música.

La vesprada estarà reservada als joves, menors i a la tradició. D’una banda, les penyes de Benicàssim tenen una cita en el pàrquing del carrer Ausiàs March davant de la plaça País Valencià amb motiu de la trobada culturomusical organitzat per la Colla Nostra.

El públic infantil podrà gaudir del “Major Espectacle del Món” amb malabars, equilibri i pallassos en la plaça de les Corts Valencianes. I la tradició serà present per la seua part en el Teatre Municipal de la mà de la XXXVIII Trobada Folklòrica festes en honor a Sant Tomàs de Villanueva amb les actuacions del Grup de Danses Realenc de Picanya i de l’Agrupació Folklòrica El Cremaller de Benicàssim.

El concurs obert de pesca esportiva, a la platja Heliòpolis, organitzat pel Club de Pesca Esportiva Costa Benicàssim i el consistori és un altre dels actes previstos per a l’última jornada festiva i, l’activitat conclourà en el recinte de festes amb el Tribut a Joaquín Sabina. Una vegada finalitzat el concert es dispararà el Gran Castell de focs artificials amb el qual el municipi acomiadarà les festes en honor a Sant Tomàs de Villanueva.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari