Benicàssim avança en el pla d'adequació del recinte de festivals

Benicàssim avança en el pla d'adequació del recinte de festivals
07/11/2020 -

L’Ajuntament de Benicàssim comença a avançar en el pla d’adequació del recinte de festivals inclòs en el Pla Especial aprovat per la Generalitat Valenciana i amb l’objectiu posat a millorar les infraestructures, reforçar la seguretat i minimitzar l’impacte acústic en les zones residencials del municipi.

L’ajuntament ha fet un pas més en aprovar el projecte d’obres de construcció d’un nou centre de seccionament independent (CSI) i línia subterrània de mitjana tensió per a alimentar el centre de transformació existent en el recinte de festivals. El regidor d’Urbanisme, Carlos Díaz, ha explicat que “el projecte d’enterrament de les línies aèries de mitjana tensió que discorren pel recinte de festivals, promogut per la companyia distribuïdora d’energia, obliga a la instal·lació d’un centre de seccionament independent, a situar en el camí per on es canalitzaran les línies subterrànies de mitjana tensió”. Des del CSI se soterrarà una línia de 20 KV per a alimentar el centre de transformació existent situat a l’interior del recinte de festivals. Com comenta Carlos Díaz, “les obres contemplades en el projecte es licitaran pròximament per una quantia de 95.373,76 euros (IVA inclòs) i un termini d’execució de 6 mesos”.

A més de l’aprovació d’aquest projecte, l’Ajuntament de Benicàssim ja va posar els terrenys a la disposició d’Iberdrola perquè puga escometre el soterrament de dues línies d’alta tensió que el travessen. Díaz ha afegit que “està previst que Iberdrola inicie aquesta obra abans de final d’any, i aquesta actuació se suma al soterrament de línies que la companyia elèctrica porta realitzant en diverses zones del terme municipal”.

L’alcaldessa, Susana Marqués, ha indicat que les primeres accions a realitzar en el recinte de festivals “estan encaminades a reforçar la seguretat i permetran a més executar una altra sèrie d’actuacions que mitigaran l’impacte acústic”. La instal·lació de pantalles acústiques i la reordenació del recinte són algunes d’aquestes actuacions previstes “que comparteixen l’objectiu de compatibilitzar el desenvolupament d’activitat en el recinte amb el descans veïnal”, ha finalitzat Susana Marqués.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari