Benicàssim busca les tres millors idees emprenedores

El termini de presentació de projectes al concurs de Benicàssim Emprén 2021 finalitza el pròxim 15 de novembre

Benicàssim busca les tres millors idees emprenedores
09/11/2021 -

L’Ajuntament de Benicàssim, a través de la regidoria de Promoció Econòmica i l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local, organitza una nova edició del Concurs d’Idees Benicàssim Emprén amb l’objectiu de secundar i promoure el desenvolupament d’iniciatives empresarials del municipi. “Aquest programa, que ja aconsegueix la seua sisena edició, té l’objectiu de promoure la cultura emprenedora a Benicàssim i retindre el talent local, ja que actualment tenim 22 projectes funcionant. Edició rere edició, venim observant amb satisfacció no sols l’interés que desperta el concurs, sinó a més l’alta qualitat de les idees, la innovació en les propostes i la viabilitat dels projectes presentats pels participants”, ha comentat l’alcaldessa, Susana Marqués.

El termini de presentació de projectes continua obert fins al pròxim 15 de novembre i les bases de participació en el Concurs d’idees i els formularis requerits estan disponibles en la web municipal (www.benicassim.es) en l’apartat de Promoció Econòmica-Emprenedoria. I en cas de necessitar qualsevol informació addicional els interessats poden posar-se en contacte amb la Aedl en el telèfon 964303249 o en el correu electrònic aedl@benicassim.org.

Les idees seran valorades per un jurat conformat per representants del consistori, del Centre Europeu d’Empreses Innovadores de Castelló (CEEI), del Parc Científic, Tecnològic i Empresarial de l’UJI (Espaitec), de l’Associació de Sèniors Espanyols per a la Cooperació Tècnica a Castelló (Secot) i del Departament de Promoció Econòmica de la Diputació Provincial de Castelló.

Talent Local

La Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació continua amb el programa Talent Local i després de Fernando Romay i la ponència “El valor de la diferència”, el calendari es completarà aquest dijous 11 de novembre a les 19.30 hores en el Teatre Municipal amb Putos Modernos, una marca creada per a aportar aqueixa picardia a les nostres vides amb la veritat per davant i transparència en els seus missatges. En aquest cas està previst una trobada de networking entre els assistents i com ha explicat la regidora responsable de l’àrea, Vanessa Batalla,“ aquesta segona ponència està enfocada a tot el públic, volem implicar els comerços i serveis de la localitat, i amb l’objectiu posat a continuar potenciant el talent jove que hi ha a Benicàssim i que vegen l’èxit que pot sorgir en una xicoteta idea com la que van tindre els artífexs de Putos Modernos”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari