Benicàssim celebra el Dia Mundial del Gos reeditant la campanya de conscienciació ‘La teua Mascota, La teua Responsabilitat’

Benicàssim celebra el Dia Mundial del Gos reeditant la campanya de conscienciació ‘La teua Mascota, La teua Responsabilitat’
21/07/2022 -

Amb motiu del Dia Mundial del Gos, l’Ajuntament de Benicàssim reforça la campanya de sensibilització i conscienciació sobre la responsabilitat que comporta tindre una mascota a casa. Com ha indicat l’alcaldessa, Susana Marqués, “de nou llancem aquesta campanya de conscienciació per a recordar als propietaris de mascotes la responsabilitat que tenen a l’hora de recollir els seus excrements i així contribuir a previndre males olors i problemes de salubritat i convivència, així com deterioració del mobiliari urbà”.

Durant aquest any, la iniciativa ha recorregut diferents punts de la localitat com el passeig marítim, hotels o càmpings, i en el dia de hui, la campanya informativa s’ha traslladat al mercat setmanal on s’ha instal·lat un estand informatiu “en el qual els veïns i visitants que s’han acostat han pogut recollir un kit de neteja i higienitzant a més d’un fullet i un imant amb el qual des del consistori volem transmetre la importància de la recollida dels excrements i la neteja de la via pública”, ha comentat la regidora de Sanitat, Vanessa Batalla.

Des del consistori recorden que els propietaris dels cans són els responsables de recollir els excrements i netejar els orines i la part de la via pública afectada, així com de depositar els excrements dins d’una bossa de plàstic en un contenidor de fem.

La campanya continuarà les pròximes setmanes i es traslladarà a diferents punts del municipi com el passeig marítim, el nucli urbà i en les zones d’esplai caní, “per a aconseguir que tota la ciutadania prenga consciència per mantindre un Benicàssim més net”.

Finalment, recordar que a partir de l’1 de novembre començarà la temporada d’accés dels cans a les platges de Benicàssim i que es prolongarà fins a l’1 de març. Els accessos a les platges compten amb la senyalística informativa sobre el període d’accés dels gossos a la platja així com de l’obligació de recollir els excrements de l’animal i de tindre’l en tot moment sota el seu control.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari