Benicàssim comença el muntatge dels 'xiringuitos'

Benicàssim comença el muntatge dels 'xiringuitos'
07/04/2022 -

Els ‘xiringuitos’ de Benicàssim ja han començat amb el muntatge de les estructures per a començar a donar servei per Setmana Santa. Com ha informat l’alcaldessa, Susana Marqués, “comencem la temporada molt esperançats perquè la previsió d’ocupació és positiva. Ens esforcem per mantenir les nostres platges en perfectes condicions durant tot l’any i oferir serveis de qualitat que sumen competitivitat a l’oferta gastronòmica existent a Benicàssim”.

A més dels quiosquets, gelateries i quioscos de premsa podran sumar serveis al litoral de Benicàssim durant la Setmana Santa.

Respecte als treballs a realitzar en els dies previs a l’inici de la Setmana Santa, segons declara la regidora de Platges, Elena Llobell, “s’han centrat en la recol·locació de totes les passarel·les d’accés al litoral, l’anivellament de l’arena així com la instal·lació de papereres”.

D’altra banda, les platges de Benicàssim comptaran amb el servei de salvament i socorrisme que es posarà en funcionament dijous que ve 14 i es prolongarà fins al 24 d’abril.

Així mateix, l’oficina de turisme situada a la platja Heliòpolis també obrirà les seues portes del 8 al 18 d’abril, de dilluns a diumenge en horari de 10.30 a 13.30 hores i de 16.00 a 19.00 hores, excepte el Dilluns de Pasqua (18 d’abril) que l’horari serà de 10.00 a 14.00 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari