Benicàssim configura el dispositiu de seguretat per al SanSan Festival

Benicàssim configura el dispositiu de seguretat per al SanSan Festival
26/10/2021 -

Benicàssim es prepara per al SanSan Festival els dies 29, 30 i 31 d’octubre i la Casa Abadia ha acollit aquest migdia la Juntal Local de Seguretat extraordinària copresidida per l’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, la subdelegada del Govern, Soledad Ten, i amb l’assistència de representants de les forces i cossos de seguretat de l’Estat i representants de l’organització del festival.

L’alcaldessa, Susana Marqués, ha volgut “agrair a la Subdelegació del Govern, a totes les Forces i Cossos de Seguretat, Guàrdia Civil i a la Policia Local tot el suport i la col·laboració que presten a l’Ajuntament de Benicàssim perquè tots els dispositius de seguretat i emergències estiguen perfectament dissenyats, activats, coordinats i operatius perquè el SanSan 2021 puga realitzar-se amb total garantia de seguretat”. La primera edil ha continuat comentant que “a poc a poc recuperem la normalitat, també en el sector dels festivals i per a no donar ni un pas arrere en la lluita contra la pandèmia que encara vivim, el compliment de normes preventives d’higiene i seguretat durant la celebració del festival serà la clau”. En aquest sentit, i tal com ja ha anunciat l’organització, per a poder accedir al recinte de festivals de Benicàssim s’exigirà el Certificat COVID Digital de la Unió Europea amb la pauta completa de vacunació, una prova d’antígens negativa realitzada 24 hores abans de l’accés al recinte o una prova PCR negativa efectuada en les 48 hores prèvies. Per als qui manquen de l’anterior, en l’accés al festival es realitzaran tests d’antígens per part d’un equip de professionals.

Dins de les mesures de seguretat sanitària, els assistents al SanSan Festival podran moure’s per l’interior del recinte, ballar i l’ús de la màscara serà obligatòria en tot moment, inclòs en les entrades i eixides, excepte en el moment de consumir. Hi haurà gel hidroalcohòlic a la disposició dels usuaris i s’establiran diferents itineraris específics per a controlar els fluxos de persones i evitar les aglomeracions.

El festival té la previsió d’aconseguir els 20.000 assistents, la qual cosa suposa un 40% del recinte i es respectaran els 2,25 metres quadrats de superfície per persona pertinents. L’activitat en el recinte de festivals es desenvoluparà de 18.00 a 5.30 hores i durant tot aqueix temps hi haurà un reforç de seguretat tant interna com externa del recinte.

La subdelegada del Govern, Soledad Ten, ha indicat per la seua part que, “a més d’establir els dispositius de seguretat, s’ha incidit també en la seguretat sanitària, tot un pla per al respecte de les normes sanitàries que és molt important perquè és el primer festival que es realitza després de l’època Covid i cal respectar i serà la prova per a veure com poden funcionar”. Soledat Tingues ha aprofitat per a demanar als assistents “el respecte de totes les normes per a continuar fent festivals, som una terra de festivals i volem tornar a la normalitat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari