Benicàssim posa a punt el consultori Atlanta a l'espera que Conselleria decidisca reobrir-lo per a la zona sud

Benicàssim posa a punt el consultori Atlanta a l'espera que Conselleria decidisca reobrir-lo per a la zona sud
22/05/2021 -

L’Ajuntament de Benicàssim ha iniciat unes obres de posada a punt en el consultori Atlanta, situat a la platja Heliòpolis.

Com ha explicat la regidora de Sanitat, Vanessa Batalla, “els treballs compten amb una inversió de 14.900 euros i tenen l’objectiu d’adequar les deficiències que per falta d’activitat poden presentar l’edifici”. Sobre aquest tema, des de l’Ajuntament de Benicàssim continuen amb la seua reivindicació a la Conselleria de Sanitat perquè reprenga aquest servei sanitari en la zona sud del municipi. “Aquest és un servei bàsic i necessari per a donar cobertura sanitària als veïns de la zona sud. Una reivindicació que des de l’Ajuntament realitzem després del seu tancament injustificat per part de la Conselleria de Sanitat”, ha indicat l’alcaldessa, Susana Marqués, qui ha visitat aquesta setmana les labors que s’estan realitzant en el consultori al costat del regidor d’Urbanisme, Carlos Díaz.

La primera edila afig que “des de l’ajuntament farem les obres necessàries perquè la zona sud recupere el consultori durant la temporada estival, i continuarem sol·licitant la seua obertura permanent tot l’any, perquè és Conselleria qui ha de dotar del personal necessari perquè Atlanta pot obrir les seues portes”. “Sabem que tenim un centre de salut molt ben dotat de recursos i de personal, però és insuficient per a un municipi com Benicàssim que el que vol és descentralitzar el centre de salut, ara més que mai, i això s’aconsegueix descentralitzant el servei, obrint i posant en marxa els consultoris”, ha continuat Susana Marqués.

Benicàssim compta amb quatre consultoris que donen servei durant la temporada estival: el del carrer Vila-real, Atlanta, Azulmar i Vilamar, “no sabem encara quants centres obriran aquest estiu, però és fonamental que Benicàssim tinga en funcionament els quatre consultoris per a descentralitzar el centre de salut i per això des de l’Ajuntament continuarem sol·licitant la reobertura dels quatre per a així donar un bon servei sanitari tant a veïns com a visitants”. Recordar que l’any passat la Conselleria de Sanitat només va obrir els consultoris del carrer Vila-real i Vilamar, però de manera intermitent, “la qual cosa va provocar, en plena pandèmia, un minvament del servei sanitari a tots els residents”, ha finalitzat Susana Marqués.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari