Benicàssim defineix les característiques tècniques per a l'ampliació del seu patrimoni municipal

Els espais albergaran noves dependències administratives i policials, un centre multifuncional i sòl per a la construcció d’habitatges socials

Benicàssim defineix les característiques tècniques per a l'ampliació del seu patrimoni municipal
29/05/2021 -

L’Ajuntament de Benicàssim té definides les característiques tècniques que han de complir els espais amb els quals es pretén ampliar el patrimoni municipal. L’alcaldessa, Susana Marqués, ha indicat que “l’evolució de la ciutat demanda espais per a albergar les noves dependències policials, administratives, associatives i socials al servei de la ciutadania”.

La primera edil ha comentat que “l’òrgan competent per a l’aprovació dels plecs per a regular l’adquisició és la Junta de Govern Local, però en llaures a la participació i la transparència, hem volgut informar a tota la corporació municipal perquè el fet de disposar de noves instal·lacions que resolguen a curt termini les necessitats de Benicàssim suposaran un gran canvi per al municipi, que traspassarà legislatura, i tots hem de ser partícips d’aquest projecte de ciutat”.

Com ha comentat el regidor d’Urbanisme, Carlos Díaz, “aquestes dues actuacions s’emmarquen dins del pla de desenvolupament de les dependències municipals en què portem temps treballant i del qual ja vam donar trasllat a tota la corporació municipal. En les dues últimes dècades, les inversions s’han centrat en equipaments esportius, culturals i educatius. Les instal·lacions municipals administratives i associatives no han crescut, i ara és el moment de satisfer aquestes necessitats”.

Amb motiu de la pandèmia, s’ha posat en relleu la precarietat de les instal·lacions actuals per a donar resposta i atenció a la ciutadania amb la millor qualitat del servei. S’han de comptar amb nous espais que permeten fer els treballs en les millors condicions, tant per als funcionaris com per als administrats.

Una altra dotació fonamental és un edifici multifuncional, on puguen desenvolupar les seues activitats les associacions i col·lectius locals. Així mateix, també es considera convenient adquirir sòl idoni per a la promoció de sostre residencial amb destinació a habitatges de promoció pública.

“Gràcies a una política de gestió seriosa i rigorosa que iniciem en el 2011, a l’Ajuntament de Benicàssim ens trobem en una situació econòmica òptima per a poder escometre la inversió necessària per a donar resposta als nostres veïns amb unes instal·lacions adequades, modernes i concordes a la qualitat que mereixen; tot això amb recursos propis sense necessitat d’endeutar-nos amb els bancs” ha afegit l’alcaldessa.

L’edil d’Urbanisme ha finalitzat dient que “a l’escenari econòmic òptim se suma el criteri d’oportunitat, que fa més que viable que en aquests moments puguem créixer, construint unes instal·lacions que redunden en la qualitat dels serveis que l’Ajuntament presta a la ciutadania de Benicàssim, amb la mirada posada en els pròxims decennis”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari