Benicàssim es posiciona com a Destinació Turística Intel·ligent

El consistori treballa en el Pla Director Benicàssim DTI 2020/24

Benicàssim es posiciona com a Destinació Turística Intel·ligent
03/12/2019 -

L’Ajuntament de Benicàssim continua treballant a posicionar-se com a Destinació Turística Intel·ligent i amb aquest objectiu la Casa Abadia ha acollit aquest matí una reunió de treball entre les diferents àrees implicades i amb el director d’Invat·tur, Francisco Juan Martínez, i el coordinador de projectes, David Giner. Des d’Invat·tur han presentat als assistents l’Oficina d’Assessoria Tècnica de l’Invat.tur, Generalitat Valenciana, a Destinacions Turístiques Intel·ligents i les actuacions en marxa en la Comunitat Valenciana.

En l’àmbit local, durant la trobada, Luis Herrero, de TRM Experiences, ha explicat l’estat d’avanç del projecte Benicàssim Destinació Turística Intel·ligent així com la identificació de línies estratègiques de treball i actuacions per a l’elaboració del Pla Director Benicàssim DTI 2020/24. Dins d’aqueixes línies estratègiques es troba la realització del Pla Estratègic, la creació de la Smart Office, l’elaboració d’una Newsletter de Turisme, un pla de mobilitat sostenible o implantar la connectivitat wi-fi en punts d’interés i atractius turístics, entre altres. Com ha apuntat la regidora de Turisme, Territori Intel·ligent i Desenvolupament Sostenible, Cristina Fernández, “Benicàssim està treballant per ‘canviar el xip’ i apostar per la transformació en Territori Intel·ligent: inclusiu, innovador i sostenible”.

L’alcaldessa, Susana Marqués, ha destacat la necessitat de continuar treballant en la línia estratègica ja empresa en el 2016 amb l’objectiu que Benicàssim continue avançant en competitivitat i innovació enfront d’altres destinacions “i aquestes actuacions afigen valor al tradicional producte turístic adaptant-se a les necessitats i exigències del perfil del turista”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari