Benicàssim impulsa l’Escola Digital per al bon ús de les xarxes socials

La iniciativa està destinada als alumnes de 5é i 6é de Primària i als pares, que participaran en la primera Escola de Pares

Benicàssim impulsa l’Escola Digital  per al bon ús de les xarxes socials
17/10/2019 -

Sandra Romero és periodista experta en comunicació digital i mare d’una filla de 15 i una altra de 12 anys. Per la seua banda, Antonio Fernández Alonso, enginyer informàtic i docent en la Universitat de Sevilla, és pare d’una jove de 22 anys. Ambdós han ajudat i acompanyat les seues filles en l’ús de les xarxes socials i a mostrar-los les oportunitats que els brinda l’espai digital. I eixe camí és el que ara volen difondre als alumnes de 5é i 6é de Primària a través de la primera Escola Digital que se celebrarà del 25 al 29 de novembre.

Així, Sandra Romero i Antonio Fernández, junt amb la col·laboració de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Benicàssim, duran a terme durant una setmana un programa amb què els escolars dels col·legis públics Palmerar i Santa Àgueda aprendran a usar Internet i les xarxes socials per a potenciar les seues habilitats i perquè prenguen consciència que eixes xarxes socials seran l’eina que, en un futur, els ajudarà a trobar la primera faena. Com Sandra Romero indica, “els alumnes de 5é i 6é de Primària aprendran com usar les xarxes socials des d’un punt de vista molt més emocional, més intel·ligent, més a favor de potenciar les seues habilitats”.

En eixa formació sobre el bon ús de les xarxes socials, els menors estaran acompanyats dels seus pares, ja que, per al dijous 28 de novembre, s’ha programat la primera Escola per a Pares. La iniciativa es desenvoluparà de 17.30 a 19.30 hores en la Casa de la Cultura i com Sandra Romero explica “Internet és un espai gran que té un cap i un cor; el cor, les emocions són les xarxes socials, mentre que Google és la ment, el cap que ho alça tot; els nostres fills han de saber que eixes emocions que plasmen en fotografies o en imatges es queden per sempre alçades en la ment de Google i, el dia de demà, poden suposar un problema a l’hora de trobar faena, així que eixe és l’objectiu: educar-los i acompanyar-los en el bon ús de les xarxes socials i en totes les oportunitats que els pot oferir Internet”.

Com ha afegit l’edil d’Educació, Rosa Mari Gil, els interessats a participar en la primera Escola per a Pares poden inscriure-s’hi enviant un correu electrònic a l’adreça educa@benicassim.org.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari